Chin Kardashian: Kanye West vrea 7 copii!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2018

Kim Kardashian se plânge că soțul ei vrera șapte copii, dar lumea în care trăiește o sperie


Kim Kardashian are acces la Washington, prin intermediul soțului ei, Kanye West. Rapperul s-a întâlnit pe 12 octombrie, la Casa Albă cu Donald Trump şi cu ginerele acestuia, Jared Kushner, vizita stârnind reacţii dintre cele mai diverse în media şi pe reţelele de socializare online, de la dispreţ la tristeţe, dar şi declaraţii de sprijin. "Printre subiectele de discuţie se numără încurajarea producţiei autohtone, reforma închisorilor, modurile de prevenire a violenţelor între bande şi ce se poate face pentru reducerea nivelului de violenţă în Chicago", se arăta într-un comunicat al Casei Albe dat publicităţii înaintea întâlnirii.

Evenimentul a fost televizat şi a devenit unul dintre principalele subiecte de discuţie pe platforma Twitter.

Mulţi s-au arătat îngrijoraţi de starea de sănătate mintală a lui West, alţii au făcut glume şi comentarii politice.

În întâlnirea din Biroul Oval, Kanye West l-a lăudat pe Trump chiar în faţa acestuia, spre marea încântare a preşedintelui. Rapperul a mai vorbit cu preşedintele american despre universurile alternative, un nou avion pe care Trump ar trebui să îl ia în considerare ca noul său Air Force One, despre diagnosticul de tulburare bipolară pe care l-a primit şi care este de fapt o tulburare de somn, dar şi despre faptul că locuieşte într-o casă plină de femei, familia soţiei sale, Kim Kardashian West.

După un discurs de zece minute, Kanye a spus că a vorbit "din inimă", iar Trump şi-a arătat aprecierea.

Kanye a purtat la întâlnire o şapcă roşie pe care era imprimat textul "Să facem America din nou măreaţă", sloganul lui Trump din timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale, în 2016.
El a oferit astfel de şepci şi preşedintelui şi celor care au participat la întâlnire.

Kanye West şi-a arătat sprijinul pentru Donald Trump de mai multe ori, mai recent în emisiunea "Saturday Night Live" de pe postul TV american NBC, unde a explicat faptul că este întrebat frecvent de ce îl susţine pe preşedintele american, care este rasist.

Cântăreţul a vorbit în mai multe clipuri video care au circulat pe internet, despre visul său de a candida într-o zi la postul de preşedinte al SUA.
Trump l-a descris pe West drept unul dintre suporterii săi care "conduc asaltul".

Trump şi West au avut o întâlnire privată şi în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale din 2016.

Kim Kardashian a avut şi ea două întâlniri cu oficialii de la Casa Albă, pentru a discuta despre reforma penitenciarelor, dar şi pentru a pleda cauza unei condamnate, Alice Marie Johnson.
Condamnată pentru o faptă non-violentă legată de droguri, Johnson a fost eliberată în luna iunie, după două decenii petrecute în închisoare. Graţierea a fost acordată de Trump la o săptămână după discuţia pe care a avut-o cu soţia lui West.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod