Chiar are 52 de ani? Yasmin Le Bon arată la fel de bine ca fiica ei

Modelul britanic arată la fel de bine ca în anii '80, când se impunea pe podiumurile de modă.

Este un nume mare în moda internaţională încă din anii '80, a crescut trei copii, a fost şi a rămas una dintre cele mai frumoase femei din lume. La 52 de ani, Yasmin Le Bon demonstrează încă o dată că face parte din clubul select al frumuseţilor care sfidează trecerea timpului.

Soţia cunoscutului muzician Simon Le Bon, membru al trupei Duran Duran, este cea mai bună imagine a colecţiei sale de modă, al cărei design l-a creat pentru brandul englez Winser London. Potrivit agenţiei Hepta, linia vestimentară include piese din caşmir şi lână merinos, tricotaje, mătase italiană şi stofă englezească.

Nu doar că hainele o reprezintă perfect, dar Yasmin arată incredibil de tânără în toate fotografiile de promovare şi e greu de crezut că altcineva s-ar fi putut descurca mai bine.

"Am desenat o colecţie care poate fi purtată uşor, cu piese pe care mi le doream eu. Da, ştiu, sunt complet egoistă!", a declarat ea, amuzată.

Yasmin Le Bon este de mai mulţi ani imaginea brandului Winser London. Recent, ea a participat la promovarea colecţiei de toamnă-iarnă a brandului Sisley împreună cu fiica sa, Amber, care a devenit şi ea un model consacrat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod