Cheloo, „în vizită“ la DIICOT: „Am multe să-mi reproşez“

Solistul trupei Paraziţii a declarat, înaintea audierilor, că a venit aici "în plimbare" şi că se simte "ca un lup când vede atâtea oi în jurul său".

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost adus marţi pentru audieri la DIICOT Ploiești. Potrivit anchetatorilor, Cătălin Ștefan Ion este implicat într-un dosar în care este suspectat de trafic și consum de droguri. 10 percheziții au avut loc marţi dimineaţă în Prahova și București.
 
Solistul trupei Paraziţii a declarat, înaintea audierilor de la DIICOT Ploieşti, că a venit aici "în plimbare" şi că are "multe" să-şi reproşeze. Ajuns la orele prânzului la sediul DIICOT Ploieşti, el a fost întrebat de ziarişti dacă ştie motivul pentru care a fost adus acolo.

"Am venit în plimbare", a răspuns acesta.

Întrebat, de asemenea, dacă se consumau droguri la petrecerile pe care le organiza, Cheloo a refuzat să răspundă. Ziariştii l-au întrebat şi dacă are ceva să-şi reproşeze, iar rapperul a răspuns că are multe să-şi reproşeze.

Un jurnalist a remarcat că zâmbeşte totuşi, iar Cheloo a răspuns că se simte "ca un lup când vede atâtea oi în jurul său".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod