Charlize Theron și Sean Penn, gata de nuntă: Vor să se ia cu acte și să adopte un copil

Muzeul din Cape Town, cu o grădinpă superbă, ar putea fi locul în care cele două staruri ar organiza nunta, relatează Daily Mail


Sursa a confirmat că Charlize Theron, care mai are un băiețel adoptat, Jackson, în vârstă de doi ani, își dorește încă unul. Sean se înțelege de minune cu micuțul iubitei sale, iar ideea de a adopta un copil cu viitoarea soție îi surâde. "E ca un tată pentru el", a spus sursa citată.

38de ani are Charlize Theron
Sean Penn a ajuns marți la Cape Town, în Africa de Sud, unde regizează un film despre vocația umanitară a unui medic, personaj interpretat de Charlize Theron, care trebuie să înfrunte conflictele violente din regiune, relatează Daily Mail.
"Ea întâlnește un al doctor, interpretat de Javier Bardem, care face același lucru, iar povestea gravitează în jurul laturii morale a deciziilor pe care ei trebuie să le ia", relatează site-ul Deadline.com, citat de cotidianul britanic. Filmul va fi lansat anul viitor.

Charlize Theron și Sean Penn au fost văzuți împreună ultima oară pe 7 iulie, la Paris, unde au participat la prezentarea colecției de vară-iarnă a celebrei case de modă Christian Dior. Actrița născută în Africa de Sud este imaginea parfumului J'Adore, iar Sean a dorit să fie alături de ea la acest eveniment.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod