Charlize Theron își crește băiatul ca pe o fată și îl îmbracă în rochie: „Băiatul meu e o fetiță!“


Vedeta de la Hollywood a explicat de ce își îmbracă fiul în rochie
 
Charlize Theron i-a adoptat pe Jackson în 2012 şi pe August în 2015. Nu este prima dată când actrița a spus că ea are două fiice. În decembrie, ea i-a spus actorului Michael B. Jordan, cunoscut pentru rolul din filmul "Black Panther" că are "două fetiţe frumoase, de culoare, afroamericane".

Vedeta a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind.

Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

După relația temporară cu Sean Penn, despre Charlize Theron s-a scris că ar fi avut o relație cu actorul suedez Alexander Skarsgard, iar în ianuarie au apărut speculații despre o relație cu Brad Pitt, cei doi fiind văzuți discutând la o petrecere.


Foto: Daily Mail, Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod