Cezariană sau naștere naturală? Nicoleta Luciu explică de ce a mers pe mâna chirurgilor

O viitoare mamă are de rezolvat această dilemă: cezariană sau naștere naturală? Ce avantaje are metoda chirugicală, dar și care e câștigul major al nașterii naturale
Nicoleta Luciu, 36 de ani, a intrat în aceste zile din nou în atenția opiniei publice. După o lungă perioadă în care a fost doar mamă full time pentru cei patru copii, tripleții (doi băieți și o fată) și un fiu mai mare, vedeta a decis să se întoarcă din nou spre publicul său.
A lansat un site pentru mame unde încearcă să le inspire pe femei și să le ajute pe acestea să-și crească și să-și educe copiii. Fosta actriță de telenovele nu mai are niciun angajament. De la momentul în care televiziunile naționale au renunțat la producția proprie de seriale, mulți actori specializați în acest domeniu au rămas fără surse constante de venit.
Nicoleta Luciu a fost percepută de public mai mult ca o ”bombă sexy” decât ca o mamă model.
Dar, totuși, vedeta căsătorită cu Zsolt Csergo, om de afaceri care acționează în domeniul jocurilor de noroc, are cu acesta patru copii, tripleții familiei fiind concepuți în urma unei proceduri de inseminare in vitro despre care s-a discutat mult la vremea respectivă.
19 Mai 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 19 Mai 2016, 15:47
    bine ma

    Pai toate lumea stie ce se intimpla cind nasti natural, e si normal sa se aleaga cezariana. Crapi in durerile iadului, te chinui ca hotii de cai, de multe ori ramii cu sechele toata viata, se intimpla sa mai si mori, coase doctorul la tine ca la mileuri, da' na, ti-ai implinit "menirea" de femeie, ca la asta sintem reduse sau cel putin asa se vrea. Si vitele incaltate tot refuza sa priceapa, dupa aia dau din colt in colt si nu mai stiu ce sa faca. Pai ce-si face omul cu mina lui lucru manual se cheama, asa ca....

    0
    1

  • Gina pe 19 Mai 2016, 10:10
    Subiect discutabil

    Fiecare femeie are dreptul să aducă pe lume copiii aşa cum vrea ea. Doctorul însă este OBLIGAT să-i spună care sunt avantajele şi dezavantajele. În vremea RĂPOSATULUI era interzisă cezariana, pt. că atunci femeia respectivă nu TREBUIA timp de doi ani să mai rămână gravidă, deci, nu era pe placul dictatorului. Copilul meu nu s-a născut până la 10 luni, am fost internată în spital la termen, dar... Şi placenta s-a putrezit, a fost nevoie să mi se facă cezariană...şi să-mi scoată TOT... Am stat o lună întreagă sub supravegherea doctorilor, în spital şi totuşi nu au avut curaj să-mi facă cezariană, călcau legea dictatorului... deşi mi-era viaţa în pericol. Dacă se făcea la termen, aş fi avut acum un băiat..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod