Celine Dion şi-a plâns pe scenă soţul răpus de cancer: „Vom fi mereu împreună“

Celine Dion şi Rene Angelil erau nedespărţiţi


Rene Angelil a murit, pe 14 ianuarie, la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Celine Dion şi-a luat rămas-bun de la soţul ei, într-o ceremonie funerară grandioasă, organizată pe 22 ianuarie, la Notre-Dame Basilica din Montréal, unde cei doi s-au căsătorit în 1994. La funeralii, care au fost transmise în direct, la TV şi online, au participat, pe lângă familia sa, aproximativ 700 de persoane, inclusiv oameni politici canadieni.

La scurt timp după acest moment tragic, Celine Dion a mai suferit o pierdere: Daniel Dion, unul dintre fraţii cântăreţei, a murit la vârstă de 59 de ani, din cauza unui cancer extins, la două zile după ce soţul artistei a încetat din viaţă.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii.

A cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite, notează Mediafax. În cei peste 25 de ani de carieră, artista a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bibi pe 26 Feb 2016, 07:01
    Comentariu

    Are multe melodii ce de esti mai sensibil iti dau lacrimile. Este o voce de necontestat, un suflet nobil, o femeie frumoasa si educata, mai rar asa ceva. Imi pare nespus de rau ptr. pierderile suferite, sot si frate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod