Celine Dion nu mai cântă: Vedeta vrea să fie alături de soțul ei, bolnav de cancer

Celine Dion, una dintre cele mai apreciate voci din muzica internațională, nu va reveni curând pe scenă


René Angélil, soţul şi fostul manager al cântăreţei canadiene Celine Dion, a suferit, în decembrie 2013, o intervenţie chirugicală prin care i-a fost amputată parţial limba, după ce în noiembrie a fost operat de cancer la gât.

Planul era ca ea să se întoarcă la Caesars Palace în martie, după ce a luat o pauză la finele lunii august pentru a fi alături de soțul ei bolnavsursa citată de TMZ
Angélil, în vârstă de 72 de ani, a suferit anul trecut o amputare parţială a limbii, iar organul a fost înlocuit cu o proteză, potrivit informaţiilor publicate de Las Vegas Sun.
"Operaţia a reuşit şi recuperarea lui René este perfectă", a declarat pentru tabloidul american unul dintre asociaţii muzicianului.

René Angélil a fost managerul cântăreţei timp de 30 de ani, înainte de a ceda acest rol "vechiului său prieten", Aldo Giampaolo, în luna iunie.

Celine Dion şi Rene Angelil s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de patru ani Eddy şi Nelson.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii.
Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume, notează Mediafax. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Foto: Hepta

15 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod