Celine Dion Rene Angelil

Céline Dion despre soţul ei: „Singurul om pe care l-am sărutat vreodată“

Céline Dion destăinuie că a sărutat un singur bărbat în viaţa ei, pe soţul său, René Angélil, care a murit de cancer în ianuarie 2016, relatează site-ul contactmusic citat de agenţia Mediafax.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată când Céline avea doar 12 ani, dar cei doi au avut o relaţie profesională până în anul 1987, când s-au îndrăgostit. S-au căsătorit în 1994 şi au trăit fericiţi împreună până moartea tragică a lui René, în ianuarie 2016, după o luptă de lungă durată cu cancerul.

Vorbind despre fostul ei soţ într-un interviu pentru CBS sâmbătă seara, Céline a recunoscut că nu a iubit niciun alt bărbat în afară de René, dar şi că toată experienţa amoroasă din viaţă a avut-o împreună cu Rene.

"Înainte să se stingă, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toţi", a spus Céline într-un interviu după recitalul său cu numărul 1.000 în Las Vegas.

"Pentru mine mai ales, şi pentru copiii mei, să-ţi vezi bărbatul vieţii tale murind câte un pic în fiecare zi a fost cumplit. Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine, după o suferinţă aşa mare pe care o vedeam la bărbatul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul bărbat pe care l-am iubit", a spus cântăreaţa pentru CBS.

René Angélil a decedat la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului", au declarat reprezentanţii acestuia.
Familia lui René a solicitat atunci să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile.

René Angélil a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013. În august 2015, Céline Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei, René Angélil, doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale, relatează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod