Celebritatea nu este de ajuns: Lindsay Lohan, eclipsată de sora ei mai mică

După "purgatoriul" îndurat în cele trei luni petrecute într-un centru de dezintoxicare, starleta pare să-și fi regăsit echilibrul.
La câteva zile după ce s-a mutat într-un apartament din New York, ea s-a întors la Los Angeles și a ieșit la cumpărături cu sora sa. Apariția tinerei de 19 ani a atras fotoreporterilor, care aproape uitaseră că o urmăreau pe Lindsay. 
 
Cunoscută ca un cal breaz pentru isprăvile ei la volan, Lindsay Lohan n-a avut nicio reținere să conducă din nou. Vedeta a ieșit sâmbătă la cumpărături, alături de sora sa, cu care va locui la New York. Ele au dat o raită prin magazinele din Los Angeles într-un Mercedes decapotabil alb, astfel că n-aveau cum să treacă neobservate. Ceea ce nici nu și-ar fi dorit.

Lindsay era toată numai zâmbet când a coborât din mașină, stârnind valul de blițuri - nici n-ai fi zis că a stat trei luni la dezintoxicare.
Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți roz și cu o bluză bleumarin subțire, ea era încălțată cu o pereche de ghete negre cu catarame aurii. Lindsay purta ochelari de soare și își lăsase părul blond să atârne în voie peste umeri în timp ce poza pentru paparazzi, scrie ziarul britanic Daily Mail.
 
 

Dar în timp ce simțea din nou gustul sublim al gloriei, cineva la care se aștepta cel mai puțin i-a stricat toată plăcerea. Vedeta în vârstă de 27 de ani a fost eclipsată chiar de sora ei, Aliana, o tânără cu opt ani mai mică, cam slăbuță și foarte diferită de Lindsay, dar cu un chip ingenuu care i-a cucerit pe fotoreporteri de cum a coborât din mașină.
 
 
 
Lindsay a rămas singură să se alinte, așezându-și ostentativ părul și ochelarii, întrucât cârdul de fotografi se repezise deja spre puștoaica aproape anorexică din spatele ei.
 
 
 
Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți din denim și un top negru dantelat, strâns la baza gâtului, Ali părea cam slăbuță pentru înălțimea ei, dar în fond acesta este astăzi standardul în industria modei, iar tânăra se află la primii pași în acest domeniu. 
 
 

Lindsay Lohan a încheiat programul de dezintoxicare de 90 de zile pe care l-a parcurs în urma înţelegerii încheiate cu procuratura din SUA şi s-a externat marţi dintr-o clinică din Malibu specializată în tratarea dependenţelor.

Actriţa americană s-a internat la Betty Ford Center din Rancho Mirage, California, pe 2 mai, în urma unui ordin judecătoresc, după ce a recunoscut în instanţă că i-a minţit pe poliţiştii veniţi la locul producerii unui accident de circulaţie, în iunie 2012, încălcând astfel termenii regimului de libertate condiţionată care îi fusese impus anterior.

Lindsay Lohan s-a transferat de la clinica Betty Ford la Cliffside Malibu la jumătatea celor 90 de zile, întrucât a considerat că cea de-a doua clinică era mai potrivită pentru tratamentele pe termen lung.
Aceasta a fost cea de-a şasea internare a actriţei americane într-un centru de dezintoxicare.
 
 

Între timp, cel mai recent film al ei, "The Canyons", a avut premiera luni seară la New York, însă presa de specialitate a criticat evoluţia actriţei americane, notează agenția Mediafax.

Prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, şi pentru problemele pe care le are cu autorităţile decât pentru reuşitele actoriceşti, Lindsay Lohan a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor într-un lungmetraj de televiziune, însă criticii au desfiinţat pur şi simplu prestaţia ei.

Lindsay a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera sa0 atingând un moment de vârf în 2003-2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls", notează Mediafax.


Foto: Hepta / Daily Mail





Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 13 Aug 2013, 17:18
    lindsay lohan

    oricum lindsay e mai draguta,parerea mea))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod