Celebritate cu orice preţ? Zece condiţii ca să ajungi Andreea Esca!

Ce atuuri are prezentatoarea ştirilor din prime-time a postului Pro TV încât domină audio-vizualul românesc din 1 Decembrie 1995, data de lansare a staţiei?

Majoritatea tinerelor din România care studiază jurnalismul visează în secret să ajungă o a doua Andreea Esca. S-a vorbit atât de mult despre salariul vedetei Pro TV, despre viaţa ei perfectă, despre stilul ei încât are o grămadă de admiratoare. Dar se poate repeta experienţa Andreei Esca? Pe ce se bazează succesul megaştiristei?

Poate mulţi nu ştiu, dar Andreea Esca e jurnalistă de la începutul anilor '90. Înainte să ajungă la Pro TV a lucrat pentru prima televiziune independentă, SOTI, un mic post privat care transmitea local şi acoperea doar oraşul Bucureşti.

A fost o iniţiativă care s-a bucurat de un succes limitat în condiţiile acelor ani în care nu exista decât postul public de televiziune care avea acoperire naţională şi care era controlat politic.
Andreea Esca se află în mijlocul ştirilor de la 18 ani, iar apariţia ei pe ecrane a reprezentat un val de prospeţime şi credibilitate. E greu, în condiţiile de azi, să repeţi un asemenea parcurs.
Dar care sunt atuurile vedetei?
29 Octombrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIETA pe 29 Oct 2015, 09:45
    Andreea Esca

    Consider ca este o femeie implinita care isi merita pe deplin locul ocupat. Are o familie frumoasa, copii minunati, un sot pe care se poate baza.Ca femeie este tonica, echilibrata , radianta. Are tot ce ii trebuie pentru a se considera multumita, pregatita atat pentru prezent cat si viitor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod