Celebritate cu orice preţ? 10 condiţii ca să ajungi o vedetă ca Andreea Marin

Multe fete tinere visează să fie populare, să lucreze în televiziune şi să se îmbogăţească, dar asta e doar o iluzie. Din păcate, mulţi părinţi cad în capacana falselor modele şi îşi nenorocesc copiii.
Foarte multe tinere îşi doresc să ajungă vedete. Consideră acest tip de recunoaştere socială ca fiind cel mai important obiectiv al existenţei. A ajunge la statutul Andreei Marin înseamnă a avea bani şi a fi fericită. Dar oare e adevărat?
E o întrebare la care este greu de răspuns, dar la o analiză atentă a unei vedete din România se poate descoperi faptul că ea a făcut anumite sacrificii pentru a ajunge acolo, a avut câteva atuuri şi ceva noroc.
Un mare pericol pentru societatea noastră e faptul că părinţii îşi încurajează copiii să urmeze modele false. Din acest motiv, avem astăzi în România mai mulţi avocaţi decât avem nevoie, mai mulţi jurnalişti decât locuri de muncă în industria media, mai mulţi actori decât roluri în filme, dar avem prea puţini programatori, prea puţini ingineri, prea puţini experţi în domeniul financiar, prea puţini antreprenori sau prea puţini cercetători. Trăim într-o societate dezechilibrată, una în care tinerii sunt încurajaţi de adulţi să urmeze modele populare dar greu de imitat şi care te conduc, în general, spre eşec şi nefericire.
Din acest motiv, eva.ro va publica o serie de articole prin care va arăta ce trebuie să facă în realitate o tânără pentru a fi o vedetă sau alta.
19 Octombrie 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MIHAELLA pe 21 Oct 2015, 15:34
    Celebritate cu orce pret?10 conditii va sa ajungi o vedeta ca Andrea Marin

    Andrea Marin o personalitate o doamna de fier,care ajuns pe culmile succesului datorita calitatilor care o definesc;inteligenta,profesionalism;educatie,incredere,este cea care a marcat si revolutionat televiziunea este un adevarat model de profesionalism,iar pe linga cariera stralucita ca moderator TV sa nu uitam de campaniile de stringeri de fonduri,de promovarea modului sanatos si activ de viata,iar viata personala a unui om pina la urma ramine personala,chiar daca viata Andreei Marin este intens mediatizata ea a stiut cu diplomatie sa dea raspunsurile care erau asteptate,Andreea Marin este o doamna cu verticalitate de la care avem ce invata.

    2
    0

  • Maria pe 20 Oct 2015, 18:42
    pentru Livia

    Livia,nu stiu cat de vipera este Andreea Marin,dar dupa cat venin ai turnat in acest articol,nu are cum sa te intreaca. Probabil ca ma numar printre prostii din viziunea ta,care credeau ca ea,Andreea,era impresionata de vreun caz prezentat de ea. Eu stiu un caz unde ea s-a implicat sa ajute familia unui baiat care a decedat,din trupa lui Banica ,fara sa faca public acest lucru.Am vazut-o suferind cu adevarat.Cat despre faptul ca s-a casatorit cu "fostul celei mai mari rivale",doar n-a facut-o ca sa se razbune pe rivala,ci pur si simplu s-a indragostit ca o proasta de Banica.Nu e bine sa judecam oamenii cu atata ura.

    0
    1

  • Livia M. pe 19 Oct 2015, 13:17
    Andreaua Marin, impostoarea nationala!

    Femeia asta e artificiala precum colorantii de la torturile alea oribile de prin mall-uri. Ne meritam soarta cu varf si indesat pentru ca avem memoria scurta… Ati uitat de ce s-a despartit de primul sot, de Gheorghita? Pentru ca si-a ascuns amantul in sifonier si acesta l-a gasit pe americanul care ii promisese ei ca o face actrita la Hollywood…. :))) Sau pe avocatul pe care l-a inselat cu Cioroianu cand acesta era insurat, sau cum se dadea pe langa Lazarov… Sau Tiriac, sau antrenorul de handbal din liceu, sau Radu Florescu, sau Gica Popescu, sau colonelul Turcescu, sau Mihai Tufan din Campina, sau mai nou turcul maseuza platit de ea din fundatii si cati si mai cati… Vorbeste ea de principii cand ea era atat de zgarcita ca pleca cu prosoapele de bucatarie si cu apa minerala de la TVR!!! Halal!!! Si culmea ironiei…s-a maritat cu fostul celei mai mari rivale a ei… un bataus si un fustangiu notoriu… Numai prostii pot sa creada ca ea era impresionata de vreun caz din emisiunea ei. Are sangele unei vipere, altfel nu ajungea atat de sus. Romani, treziti-va, in realitate nu exista zane, ci doar vrajitoare!

    9
    1

  • Taraxacus pe 18 Oct 2015, 23:21
    partial adevarat

    Andreea Marin nu a lucrat in TVR in anii 90, a lucrat la un post tv obscur local din Iasi , prezenta o emisiune penibila Țara lui Piticot, fusese împinsă de soțul ei (primul) care era cu 30 de ani mai batran si era medic ginecolog , a impins in ea și a dat bani grei sa fie pe sticla fata asta, mai ales ca era sașie , vă dați seama că nu se uitau copii la emisiune că le venea rău când o vedeau cum se uită cruciș... apoi a sărit din pat în pat dar în paturile cui trebuia și bărbații au băgat bani în ea și au făcut-o vedetă. Singura chestie este că nu a ajuns vedetă pe bază de buci, țățe, buze dar nici pe bază de inteligență... vedetă de cauciuc, la fel ca și celelalte însă prin alte mijloace.

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod