Cele mai sexy mamici de la Hollywood

In ultima vreme, barza a fost darnica cu multe dintre frumoasele Hollywood-ului. Desi ne-am fi asteptat ca acest lucru sa lase ceva urme asupra fizicului lor, vedetele ne-au inselat asteptarile si par a fi mai sexy ca niciodata! Afla care sunt cele mai sexy cinci mamici de la Hollywood.

1. Angelina Jolie
In ultima vreme, se pare ca nu exista top pentru "cea mai frumoasa, inteligenta, sexy, etc. actrita", care sa nu o includa si pe Angelina Jolie. Iar faptul ca de cele mai multe ori se afla pe primul loc, nu surprinde pe nimeni. Votata de numeroase publicatii si posturi de televiziune drept cea mai frumoasa femeie in viata, Angelina isi pastreaza locul intai chiar si dupa ce a adus-o pe lume pe fetita sa, Shiloh. Daca la cateva luni dupa nastere a slabit foarte mult si gurile rele spuneau ca sufera de o tulburare de alimentatie, Angelina a revenit la formele sale de invidiat, devenind una dintre cele mai frumoase mame din lume.

2. Heidi Klum
Sa ai trei copii si sa mai fii si topmodel de un incredibil succes, suna de-a dreptul imposibil. Dar Heidi Klum ne demonstreaza ca se poate, pastrandu-si locul de "rasfatata" podiumurilor de prezentare chiar si dupa ce a adus pe lume trei copii. Heidi este una dintre acele vedete care pare sa fi facut o adevarata pasiune pentru "cariera" de mama, iar la un moment dat chiar a declarat ca iubeste la nebunie sa fie insarcinata.

3. Reese Witherspoon
Reese Witherspoon pare a fi modelul de mama perfecta, cu copii perfecti si tot ce trebuie. Nu e chiar asa, pentru ca e o mamica divortata. Faptul ca ea insasi arata ca un copil, cu toate ca a trecut de 30 de ani, o plaseaza pe primele locuri in topul mamicilor sexy de la Hollywood. Se stie despre ea ca, desi are chip de ingeras, este destul de stricta cu copiii sai si este un parinte de moda veche, dupa cum a declarat. Cum se mentine in forma? Yoga este secretul ei.

4. Jennifer Garner
Jennifer este atat de indragostita de fetita sa, Violet, incat pare ca nu vrea sa-i mai dea drumul din brate. Daca s-ar face un top al celor mai fericite mamici de la Hollywood, ea probabil ca ar fi pe primul loc. In afara de asta, Jennifer a scapat de toate acele kilograme in plus adunate in timpul sarcinii si a trecut cu gratie chiar si de greutatile de dupa nastere. Daca ne mai gandim ca il are si pe Ben Affleck alaturi, tabloul este complet.

5. Julia Roberts
Mama a trei copii, Julia Roberts s-a retras pentru o perioada din lumina reflectoarelor pentru a se dedica cresterii lor. Dar asta nu inseamna ca si-a neglijat aspectul. Julia ramane in continuare una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, desi l-a nascut de curand pe cel de-al treilea copilas.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana_sweet pe 15 Apr 2008, 13:29
    Madonna

    De Madonna de ce nu se aminteste??? Arata super bine la varsta pe care o are!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod