Cele mai mari castiguri in 2007 - Top 10

Te uiti cu jind la viata pe care o duc. Ti-ai dori sa-i intalnesti macar o data in viata. Aceasta este viziunea pe care o ai in ceea ce-i priveste pe mai marii de la Hollywood.
Te uiti cu jind la viata pe care o duc. Ti-ai dori sa-i intalnesti macar o data in viata. Aceasta este viziunea pe care o ai in ceea ce-i priveste pe mai marii de la Hollywood. Te-ai gandit vreodata cat castiga acestia intr-un singur an? Sunt convinsa ca ai in minte o suma cu multe zerouri, dar haide sa vedem cu cat s-au imbogatit primii 10 "hollywood-ieni" in 2007, dupa un clasament facut de www.forbes.com.  

1. Oprah Winfrey - 260 milioane $

Dupa o cariera de invidiat care a ajutat-o sa ajunga pe primul loc in acest top, Oprah persevereaza. A mai realizat inca doua reality show-uri pentru ABC. De asemenea, are un talk-show zilnic, un radio al carui satelit ii apartine, o revista si un musical pe Broadway, intitulat "The Color Purple". In ianuarie 2007, cea mai bogata femeie afro-americana si-a implinit si un vis mai vechi: a reusit sa deschida fundatia "Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls", in Africa de Sud.

2. Steven Spielberg - 110 milioane $

Un regizor cu o cariera impresionanta, care a cules succes dupa succes de-a lungul timpului. Acum s-a reorientat, spre jocurile electronice cu "Electronic Arts", dar este si co-producatorul reality-show-ului "On the Lot", alaturi de Mark Burnett.

3. Tiger Woods - 100 milioane $

Woods este primul atlet din istorie care a castigat, intr-un singur an, 100 de milioane de dolari. In afara contractului pe care l-a semnat cu Nike, atletul a reusit sa devina imaginea Gillette.

4. Johnny Depp - 95 milioane $

Vara trecuta, "Dead Man's Chest" a fost pe locul trei in incasari, cu 1.1 miliarde de $ in toata lumea. Din aceasta suma, 60 de milioane i-au revenit lui Depp.

5. Roling Stones - 88 milioane $

Legendara trupa si-a rotunjit conturile in urma celor doua turnee pe care le-au sustinut in America de Nord. Din aceasta lista nu trebuie omis nici Keith Richards, care a devenit si mai bogat, asta daca mai era nevoie, in urma turneului cu pelicula "Piratii din Caraibe".

6. Jay-Z - 83 milioane $

Dupa ce o perioada a stat pe tusa, artistul a revenit cu albumul "Kingdom Come", care a intrat pe primele locuri in topul Billboard. Un succes garantat si din punct de vedere financiar.

7. Madonna - 72 milioane $

Aceasta este suma pe care a reusit sa o stranga in urma turului mondial "Confessions", pe care l-a realizat in 2007. In plus, in luna martie, cantareata si-a lansat propria linie vestimentara, H&M, din cadrul colectiei M.

8. Elton John - 53 milioane $

Biletele pentru show-ul "The Red Piano", din Las Vegas, s-au vandut ca painea calda. Suma totala stransa a fost de 60 de milioane $. In acelasi an, 2007, artistul a sarbatorit cea de-a 60-a aniversare cu un concert sustinut in Madison Square Garden. Printre persoanele prezente la acest eveniment, s-au numarat Bill Clinton, Jon Bon Jovis sau Sharon Stone.

9. Brad Pitt - 35 milioane $

Simpaticului actor i-a priit, din plin, anul 2007. Dupa ce a devenit tata in urma relatiei pe care o are cu Angelina Jolie, Pitt a dat lovitura si in cariera. A inceput filmarile pentru filmul "The Curios Case", al lui Benjamin Button, iar din vara ii da replica lu George Clooney in "Ocean's 13" si, in paralel, apare in "The Assassination of Jesse James".

10. Tom Cruise - 31 milioane $

Dupa ce in vara lui 2007 contractul cu Paramount i-a fost reziliat, Tom Cruise si-a planuit revenirea alaturi de fosta lui partenera de afaceri, Paula Wagner, directorul de la United Artists. Acestia au lansat, in iarna, pelicula "Lions for Lambs", regizata de Robert Redford.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DENA MIHAELA pe 30 Mar 2008, 17:48
    Adresa

    As dori ,daca se poate sa-mi dati adresa actrirei[e-mailul sau] pentru a-i scrie despre o problema prrsonala.Cu multumiri.Mihaela.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod