Cele mai jenante momente. 10 vedete cu ţinute care le-au dat bătăi de cap

Momentele stânjenitoare în care rochia dezvăluie prea mult sunt deja cunoscute la Hollywood. Unele gafe sunt făcute intenţionat, în vreme ce altele apar când te aştepţi mai puţin.


Chiar dacă ţinutele lor sunt făcute de cei mai mari creatori de modă, problemele pot să apară când îţi este lumea mai dragă şi pozezi mai bine în faţa aparatelor de fotografiat. Dovadă sunt aceste vedete care au fost surprinse într-un moment prost când aveau probleme cu ţinuta. Fie că se regăsesc pe scenă, cum este exemplul lui Kanye West căruia i s-au descusut pantalonii în timpul dansului, fie pe covorul roşu sau, pur şi simplu, pe stradă, numeroase vedete s-au confruntat cu momente penibile pe care şi-ar dori să nu le fi văzut surprinse de paparazzi.

Jessica Alba a avut un moment Marylin Monroe înainte de a intra într-o clădire, Anne Hathaway ne-a arătat prea mult când a ieşit din maşina la premiera filmului "Les Miserables", Lordi a avut un decolteu buclucaş şi Emma Watson nici nu şi-a dat seama că şi-a dezvăluit lenjeria intimă ridicând rochia. Şi acestea sunt doar câteva dintre vedetele care au avut ţinute care le-au dat bătăi de cap.
1 din 11

Anne Hathaway

Vedeta a avut un moment jenant când voia să coboare din maşină la premiera filmului "Les Miserables", care a avut loc în 2012. Rochia cu crăpătură generoasă a lăsat să se vadă mai mult decât şi-ar fi dorit vedeta atunci când a încercat să coboare din maşină.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod