Cele mai impresionante transformări de la Hollywood - vedete care au slăbit enorm

Christina Aguilera și Hillary Duff sunt doar două exemple de vedete puternice care și-au transformat total corpul cu ajutorul sportului. 


Desigur că fiecare dintre noi își dorește să fie în cea mai bună formă fizică și să aibă o stare de sănătate excelentă. La fel stau lucrurile și în cazul vedetelor. În vreme ce unii actori se îngrașă sau slăbesc pentru a se potrivi mai bine cu un anumit rol, unele vedete de la Hollywood au recurs la ajutorul sportului pentru o sănătate mai bună și o stare de spirit excelentă.

Văzând transformările nu putem să nu ne întrebăm care este rețeta obținerii unor rezultate atât de uimitoare și, dacă o vom urma, ne vom bucura de aceleași rezultate? Iată mai jos impresionantele transformări prin care au trecut unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.
1 din 6

Christina Aguilera

Adoră să facă yoga. „Nu mi-am făcut un scop în sine să am un corp uluitor sau corpul pe care își doresc alții să-l vadă”, a declarat Christina într-un interviu pentru revista Women’s Health. Și atunci cum reușește să se mențină într-o formă atât de bună? Este îndrăgostită de yoga. Christina Aguilera a descoperit yoga atunci când era însărcinată cu cel de-al doilea copil și își dorea să aibă mai multă grijă, atât fizic cât și mental, de corpul ei. A început să lucreze alături de Krista Cahill, o instructoare de yoga din California, împreună cu care avea mai multe sesiuni săptămânale de câte 1-2 ore fiecare.  

Se pare că yoga nu i-a influențat numai felul în care arată ci și cariera muzicală. „Iubesc yoga și respirația...nu o privesc ca pe un exercițiu, ci ca pe un mijloc de a mă conecta cu Pământul și cu ceilalți oameni. Cu siguranță se va vedea această influență pe noul meu album.”

MAI MULT DESPRE: vedete
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod