Cele mai frumoase prințese și regine din lume: 10 femei superbe care dau clasă și strălucire familiilor regale

Sunt cele mai importante femei din țările lor, sunt respectate, chiar venerate, și se remarcă prin frumusețea și eleganța lor. După mii de ani în care națiunile au trecut prin transformări istorice, reginele și prințesele continuă să ne fascineze - puterea pe care aceste femei o au în familiile lor și în societate demonstrează că ele continuă să joace un rol important. Pe lângă frumusețea lor, prințesele și reginele se implică în activități umanitare și sprijină sectoare importante, precum educația, sănătatea și protejarea mediului.

Bright Side ne prezintă 10 cele mai frumoase prințese și regine din trecut și din prezent.
De la figuri legendare, precum Grace Kelly și Prințesa Diana, la cele contemporane, aceste femei importante nu încetează să strălucească și să ne încânte cu frumusețea și eleganța lor.
1 din 11

Regina Rania a Iordanului

S-a căsătorit cu Regele Abdullah al II-lea pe 10 iunie 1993, iar cuplul regal iordanian are acum patru copii. Rania (48 de ani) este cunoscută pentru implicarea în activitățile filantropice și culturale. Regina folosește constant rețelele de socializare precum YouTube, Facebook, Instagram și Twitter pentru a comunica cu admiratorii săi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod