Cele mai ciudate nunţi ale vedetelor

Pamela Anderson s-a măritat în costum de baie alb, iar Seal cu Heidi Klum şi-au reînnoit de nenumărate ori jurămintele în diverse costumaţii. Vezi cele mai ciudate nunţi ale vedetelor!


Când vine vorba despre nuntă, fiecare cuplu are o viziune aparte despre cum ar trebui să arate totul în cea mai importantă zi din viaţa lor. Aşa s-a întâmplat şi cu unele cupluri celebre de la Hollywood care ne-au uimit cu ţinutele lor în cea mai importantă zi din viaţă sau atunci când au ales să-şi reînnoiască jurămintele de căsătorie.


De la Heidi Klum şi Seal, care şi-au reînnoit atât de mult jurămintele încât au şi divorţat, până la Pamela Anderson care s-a măritat cu Kid Rock direct în costum de baie, putem să spunem că unele vedete de la Hollywood au nişte gusturi tare ciudate în materie de nunţi. Iată câteva exemple care te vor surprinde:
1 din 7

1. Pamela Anderson şi Kid Rock

În 2006 când s-a măritat cu Kid Rock, Pamela Anderson a scris despre nunta ei că a fost una dintre cele mai romantice nunţi din toate timpurile. Aşa o fi fost în mintea lor! Cei doi s-au căsătorit pe un iaht, ea a purtat doar un costum de baie alb, iar el s-a prezentat la bustul gol. Chiar dacă ceremonia a fost una extrem de romantică, după cum au susţinut mirii, mariajul lor a durat un an de zile.
7 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod