Cele mai asteptate premiere ale anului 2004

Anul acesta vom avea parte de productii de la care stim exact la ce sa ne asteptam, cum ar fi Shrek 2, Spider-Man 2, Scooby Doo 2 si, desigur, Kill Bill 2, regizat de Tarantino. Arunca insa o privire asupra celor mai bine cotate premiere ale anului 2004, filme ce se anunta mai putin previzibile.

Lost In Translation

"Lost In Translation" este o pelicula romantica si amuzanta.
Filmat in Tokyo, il are ca protagonist pe Bill Murray care interpreteaza o stea de cinema trecuta, care apare in reclame ieftine pentru a face un ban. El o intalneste pe Scarlet Johansson, sotia neglijata a unui fotograf celebru, si intre ei se infiripa o legatura platonica, dar si plina de pasiune. Sunt cateva scene foarte amuzante in care cei doi fac karaoke pe melodii celebre in timp ce Kevin Shields si altii au realizat o coloana sonora deosebita.

Sylvia

"Sylvia" este un film ce are ca subiect relatia poetilor Sylvia Plath si Ted Hughes, insa evitand scene romantice. Casatoria celor doi a durat sapte ani si nu a fost deloc linistita, iar finalul acesteia nu putea sa fie altfel decat dramatic. Gwyneth Paltrow este excelenta in rolul Sylviei, iar Daniel Craig este foarte credibil in rolul lui Hughes. Esenta peliculei este poezie si emotie.

The Last Samurai

Sunt multe dileme legate de reactiile pe care le va starni "The Last Samurai" deoarece bugetul filmului a fost urias. Oare va lua Tom Cruise Oscarul mult asteptat? Nu se stie, insa faptul ca joaca si Billy Connolly este un semn rau... Ed Zwick a regizat un film ce pare a fi dominat de gladiatori si tigri. Un soldat din timpul Razboiului Civil (Tom) pleaca in Japonia pentru a instrui armata imparatului cu noile tehnici de lupta. Fiind discreditat de rebelul Samurai, el trebuie sa dovedeasca tuturor ca este demn de incredere si respect. Este un film plin de lupte si eroism.

Big Fish

"Big Fish" este cel mai recent film regizat de Tim Burton. Realizand ca tatal lui este pe moarte, Billy Crudup vrea sa stie cate din povestirile pe care acesta le-a spus sunt adevarate. Tatal este jucat de Albert Finney, iar Ewan McGregor este varianta tanara a tatalui, in flashback-uri. Este o pelicula magica si foarte ambitioasa, desi are aroma de "Forrest Gump".

School of Rock

Jack Black este un rocker ratat care accepta ca pe o ultima solutia propunerea de a preda intr-o scoala. In timpul orelor, el invata copiii cum sa "dea din cap" pe muzica rock si cum sa-si exprime libertatea sufletului. Este un film amuzant si trebuie vazut, mai ales de fanii AC/DC!

Something's Gotta Give

Diane Keaton si Jack Nicholson joaca intr-o comedie despre batalia dintre sexe regizata de Nancy Meyers. Ea este o intelectuala, el este un barbat morocanos care prefera femeile mai tinere, si Frances McDormand este feminista ei sora de suflet. Mai mult decat atat, Keanu Reeves joaca in acest film rolul unui doctor seducator.

21 Grams

Pelicula "21 Grams" are o structura complexa, unde vom regasi violenta, dorinta, tradare si multa "dezbateri" asupra mortii si a cocainei. Familia lui Naomi Watts este ucisa de camionul lui Benicio Del Toro. Ea impreuna cu Sean Penn planuiesc razbunarea. Watts este o favorita "timpurie" a Oscarului.

The Missing

Cate Blanchett, starul filmului "The Missing", joaca rolul unei mame singure, care se straduieste sa-si recupereze fiica rapita de Injuns. Va fi si o aparitie oarecum surprinzatoare, si anume Tommy Lee Jones.

Troy

Probabil cel mai important film dintre toate, "Troy" - Troia va fi avea succes nebun, mai ales la fanii mitologiei grecesti. "Troia" ii are ca staruri pe Brad Pitt si Orlando Bloom intr-un pasional triunghi amoros (cu Elena din Troia) si este un fel de imbinare a filmelor "Braveheart" si "Gladiatorul", insa le va umbri pe amandoua.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod