Cele 5 alimente pe care Meghan Markle le are mereu în frigider

Toți ochii sunt îndreptați asupra ei, în special după ce a fost anunțată logodna cu Prințul Harry. Meghan Markle este elegantă, deșteaptă și are mare grijă la ceea ce mănâncă.
Într-un interviu acord revistei Good Housekeeping, vedeta de 36 de ani a dezvăluit care sunt cele 5 alimente pe care le are mereu în frigider: humus, morcovi, suc verde, lapte de migdale și budincă de chia.

”Humus, morcovi - pentru că îmi plac mult și sunt preferatele câinelui meu, Bogart - suc verde, lapte de migdale și budincă de chia pe care o fac săptămânal. Păstrez totul simplu, dar gustos. Și îmi place mult să gătesc”, povestește Meghan Markle pentru publicația citată. 

Vedeta a recunoscut că este o mare gurmandă, însă este foarte atentă la ceea ce mănâncă.
În timpul săptămânii preferă să adopte o dietă vegană și să furnizeze corpului nutrienții de care are nevoie pentru antrenamentele zilnice la sală, iar în weekend-uri se poate răsfăța cu orice poftește. 

Chiar dacă este atentă la ceea ce mănâncă, vedeta a mărturisit că nu îi place să-și refuze micile plăceri, deoarece ajunge să poftească mai mult la acele alimente, ci încearcă mereu să găsească un echilibru. 

”În weekend renunț la toate regulile din timpul săptămânii.
Consider că dacă îți privezi organismul de anumite lucruri nu reușești decât să poftești și mai mult la ele, astfel că eu încerc să găsesc un echilibru. Am constatat că dacă mănânc sănătos și aleg alimente hrănitoare în timpul săptămânii pot să mă răsfăț în weekend cu orice doresc”,
spune Meghan Markle. 

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) şi-au anunţat logodna în noiembrie, într-un interviu pentru BBC. Cei doi se vor căsători în luna mai, iar până atunci vor locui la Nottingham Cottage, o reşedinţă din ansamblul Palatului Kensington.
17 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod