Cele 3 secrete care o ajută pe Elle Macpherson să arate incredibil

Vedeta dezvăluie care sunt principalele elemente care au ajutat-o să aibă succes în carieră și în păstrarea unui stil sănătos de viață


Elle Macpherson este doar una dintre femeile influente care apar în noua carte "Game Changers, Success Secrets from Inspirational Women Changing the Game and Influencing the World", semnată de Samantha Brett şi Steph Adams.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul).

Pe baza acestui nume, ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro, notează Mediafax.

Top-modelul s-a căsătorit în august 2013 cu Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Modelul australian se despărţise de Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit.

În vară, presa britanică a scris că Macpherson s-a despărţit de soţul ei. Jeffrey Soffer e un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare.
Aceasta este cea de-a doua căsătorie, atât pentru Jeffrey Soffer, cât şi pentru Elle Macpherson, care a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod