Cel mai vânat bărbat: Tom Cruise, înconjurat de femei pe o insulă din Croaţia

Divorţul de Katie Holmes nu pare să-l fi afectat negativ pe Tom Cruise. Aflat într-o vacanţă în Croaţia, starul în vârstă de 50 de ani se relaxează şi se bucură de atenţia femeilor care îl recunosc cu uimire şi îi cer să se pozeze cu ele. Frumuseţile Croaţiei par să-i vindece rănile lui Tom. Acum opt ani, el a venit la Dubrovnik după ce s-a despărţit de actriţa Penelope Cruz.

Multe femei din întreaga lume s-au bucurat când au auzit că Tom Cruise e din nou un bărbat liber, aşa că nu e de mirare că actorul american este cel mai vânat burlac de la Hollywood.

La 50 de ani, Tom arată la fel de bine (dacă nu chiar mai bine) ca în tinereţe şi dă impresia că vârsta lui scade.

Starul american a ales să se relaxeze pe insula croată Hvar, unde a fost repede recunoscut de turiste. O mulţime de fete atrăgătoare l-au rugat să se pozeze cu ele sau să le dea un autograf, iar Tom n-a făcut nazuri de vedetă. Bine dispus, îmbrăcat cu un tricou negru el a răspuns la toate solicitările.

Potrivit presei croate, actorul a zburat duminică de la Londra spre portul croat Split, unde îl aştepta un iaht luxos, botezat Lady S.
Însoţit de doi bodyguarzi şi de câţiva prieteni, Cruise va face mai multe plimbări spre insulele din Marea Adriatică, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Croaţia îi prieşte lui Tom Cruise când este singur. În 2004, după despărţirea de Penelope Cruz, el a vizitat oraşul Dubrovnik şi insula Mljet.

În prima seară pe Coasta Dalmată, Tom a petrecut câteva ore la terasa Pjaca Cafe din Hvar. Îmbrăcat cu un tricou negru care îi punea în evidenţă muşchii bine lucraţi, actorul a fost însoţit de câţiva amici, printre care şi o blondă pe care a urmărit-o cu atenţie în timp ce vorbea.


La un moment dat, el a primit un telefon şi a vorbit câteva minute, fiind foarte implicat în convorbirea pe care o avea. Judecând după gesturile lui, este foarte posibil ca Tom să fi vorbit atunci cu fiica lui, Suri, pe care o iubeşte foarte mult.

Foto: Daily Mail / Hepta

 

1 din 8

4 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod