Cel mai mare complex pe care Nicole Kidman l-a avut în adolescență

Actrița australiană a mărturisit că a avut multe momente de nesiguranță în adolescență din cauza aspectului ei fizic.
La doar 13 ani, Nicole Kidman ajunsese la o inaltime de 1,77 metri. Toti copiii de varsta ei erau mai scunzi, iar ea se simtea stanjenita din aceasta cauza. Castigatoarea premiului Oscar a vorbit in cel mai recent numar al revistei Glamour U.K. despre nesiguranta din copilaria si adolescenta sa.

„Eram o adolescenta care nu se conforma, dar am avut si multe temeri si momente de nesiguranta, pentru ca eram foarte inalta. Aveam 1,77 metri la 13 ani”, a spus Kidman.

Rochia purtata de Nicole Kidman la balul de absolvire
Asta nu a impiedicat-o sa aleaga o rochie neconventionala pentru balul de absolvire.
„Am purtat o rochie flapper din anii ’20, care se potrivea cu sensibilitatea mea neobisnuita. Am cumparat-o dintr-un magazin vintage si mi-a placut ideea unei rochii flapper, era neagra cu bordura alba. Imi amintesc ca m-am imbatat putin, ceea ce probabil multi oameni patesc la balul lor”, a povestit vedeta care va putea fi vazuta in viitorul ei film, „The Prom”.

Musicalul de comedie „The Prom” („Balul”) urmareste un grup de actori cunoscuti de pe Broadway care merg intr-un orasel din Indiana pentru a-i veni in ajutor unei eleve de liceu careia i s-a interzis sa participe la balul de absolvire cu prietena ei, Alyssa, scrie Poeple. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod