Cei mai ravniti burlaci sunt "luati"

Lucian Viziru si Alex Velea, doi dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, si-au pus pirostriile in weekend-ul care a trecut.
Lucian Viziru si Alex Velea, doi dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, si-au pus pirostriile in weekend-ul care a trecut. Probabil ca sunt multe femeile care suspina dupa ei, insa faptul este consumat, baietii sunt luati.

Spre deosebire de Alex Velea, care nu se mai satura sa-si strige si... cante iubirea pe care o traieste cu frumoasa Ana-Maria, Lucian Viziru a produs o surpriza de proportii, mai ales ca relatia pe care o are cu actuala lui sotie, Ema, o fosta colega din liceu, este proaspata.

Dar sa le vedem povestile si sa le uram Casa de Piatra...


S-au cunoscut in primul an de liceu, au fost colegi de banca si cei mai buni prieteni care, atunci cand nu se ajutau ca sa treaca cu bine peste subiectele de la teze, complotau si chiuleau impreuna de la scoala. Asa a inceput povestea dintre Lucian Viziru si Ema Daniela Becheanu... Pe vremea aceea, la 16 ani, probabil ca niciunul dintre ei nu se gandea la ce avea sa se intample pe 18 iulie 2010.

Dupa mai bine de 10 ani s-au revazut... Intalnirea a avut loc in noaptea dintre ani, 2009-2010, si de atunci formeaza un cuplu. Iubirea este mare, pentru ca la numai 4 luni de relatie Lucian si-a cerut iubita in casatorie si dupa alte trei luni au facut pasul cel mare. Cererea in casatorie a venit: "... in locul in care ne-am pupat noi acum 17 ani, in Herastrau", povestea la un moment dat Lucian.

"Sincer, asta era momentul pe care l-am visat pentru noi doi de foarte, foarte mult timp: biserica si purtatul de verighete. Cam asta mi-am dorit eu din tot sufletul", a declarat Lucian Viziru pentru Acasa TV, in seara nuntii.

Nasi le-au fost fostul international Marius Lacatus si sotia sa, iar cavaler de onoare nimeni altul decat fratele ginerelui, Augustin Viziru, un cavaler nonconformist, am putea spune, pentru ca este casatorit, la randul sau, cu prezentatoarea tv Oana Mares.

Nu putem incheia aceasta poveste fara sa vorbim despre cum au aratat mirii in ziua cea mare. Mireasa, ca orice mireasa, a fost extrem de frumoasa, purtand o rochie parca extrasa din povestile cu Zane si Feti Frumosi, cu o trena extrem de lunga. In plus, aceasta a renuntat in totalitate la accesorii, vrand probabil sa-si puna in evidenta verigheta, in schimb nu acelasi lucru se poate spune si despre mire, care a fost foarte pregatit la acest capitol. (Foto: VDTV)

Lucian a ales sa-si accesorizeze costumul de ginere cu o pereche de ochelari de soare... rosii. Cununia religioasa, caci despre cea civila nu putem spune mare lucru pentru ca s-a petrecut in mare secret, a avut loc in aceeasi biserica in care s-au cununat si parintii mirelui si acolo unde a fost botezat Lucian.

"Yamasha" si chiar l-a luat...


Este vorba despre Ana-Maria care, dupa doi ani de relatie, s-a decis sa-i spuna "Da" lui Alex Velea. Dupa ce s-au casatorit civil in urma cu doua saptamani, cei doi au ajuns in aceasta sambata in fata altarului. Cererea in casatorie a venit, in ziua in care au implinit 1 an si 10 luni de relatie, in statia de metro Eroilor, acolo unde s-au cunoscut. "Am cunoscut-o in statia de metrou Eroilor, cand mergeam la un meci de baschet, si de atunci am stiut ca ea este aleasa", declara Alex la un moment dat.

Cei doi miri s-au lasat asteptati la biserica, dar a meritat pentru ca si-au facut aparitia intr-o limuzina alba, alaturi de nasii lor Andreea Banica si Lucian Mitrea. Spre deosebire de mireasa care a imbracat o rochie alba, de printesa, nonconformistul Alex a ales sa fie un mire in tenisi.

La nunta artistului au venit peste 200 de invitati, cei mai multi din showbiz-ul romanesc. Au raspuns prezent, printre altii, Smiley, Laura Cosoi, Puya, Tom Boxer, CRBL, Anda Adam, Missy Crissy, Omu' Negru, DJ Grass sau Connect-R.

De atmosfera s-au ocupat artisti precum Puya, Tibi Scobiola sau Maria Dragomiroiu.
20 Iulie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • blondyana pe 28 Iul 2010, 18:04
    se potrivesc:)

    sunt facuti unul pentru celalalt,arata bine impreuna si ma bucur pentru ei si ca s-au casatorit din dragoste,ceea ce o mare realizare

    0
    0

  • Deea pe 22 Iul 2010, 11:37
    Aleeeeex

    Desi apreciez mult relatia dintre Alex si Ana, se vede ca se iubesc, tot imi pare rau dupa Aleeeex :)) Il ador pe baiatul asta!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod