Cea mai urâtă răzbunare: Fosta soție a lui Johnny Depp, acuzată că și-a făcut nevoile în pat

Povestea de dragoste dintre Johnny Depp și Amber Herard s-a încheiat urât


Johnny Depp şi Amber Heard s-au despărțit în mai 2015, după doar 15 luni de căsnicie. În cererea de divorț, actriţa a invocat "diferenţe ireconciliabile. În aceeași lună, actriţa a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Depp, după ce a declarat instanţei că actorul a atacat-o de mai multe ori. Avocaţii lui Depp au respins însă acuzaţia de abuz şi au sugerat că actriţa a fost motivată de bani.



Cei doi actori americani, care nu au copii împreună, s-au cunoscut pe platourile de filmare la "The Rum Diary" ("Jurnalul unui iubitor de rom") în 2011. Ei s-au căsătorit în februarie 2014, la Los Angeles, iar divorțul a fost finalizat în ianuarie anul trecut. Potrivit unor surse citate de site-ul TMZ, cei doi nu au semnat un contract prenupţial, iar judecătorul a stabilit că Depp trebuie să-i plătească lui Heard şapte milioane de dolari.

Anterior, Johnny Depp a avut o relaţie de 14 ani cu Vanessa Paradis, din 1998 până în 2012, dar nu s-au căsătorit niciodată.


La începutul lunii iunie, actorul a apărut foarte schimbat la Moscova şi Sankt Petersburg, unde a susţinut două concerte din cadrul turneului pe care trupa sa, The Hollywood Vampires, l-a efectuat în Europa. Imaginile în care aparea alături de fani, fără aspectul de scenă aranjat, au provocat îngrijorare - cu chipul livid, mult slăbit, starul în vârstă de 55 de ani părea că suferă de o boală gravă, mulţi dintre fani gândindu-se că acesta ascunde ceva.

După câteva zile în care pe reţelele de socializare au apărut mai multe teorii şi controverse, câţiva fani foarte pasionaţi susţin că actorul are aspectul unui bolnav de cancer pentru că se pregăteşte să joace rolul unui pacient aflat în stare terminală, în viitorul film "Richard Says Goodbye"

O sursă din anturajul starului a declarat pentru Daily Mail că Depp nu are probleme de sănătate.
Starul nu a comentat speculaţiile apărute după fotografiile din Rusia şi şi-a continuat turneul european cu trupa sa. El a concertat la Berlin, apoi în Polonia şi Anglia, iar apariţiile sale ulterioare au fost în nota obişnuită.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod