Ce trebuie să faci ca să arăţi ca Mădălina Ghenea? Secretele fotomodelului!

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce care se pot lăuda cu o carieră solidă, construită în mare parte în afara graniţelor ţării.
Fotomodel şi, de câţiva ani, actriţă, Mădălina Ghenea reuşeşte să fie o frumuseţe naturală ale cărei secrete le poţi pune şi tu în practică!

Mădălina Ghenea se număra printre cele mai frumoase "exporturi" româneşti, o tânără care a avut curajul să plece de acasă pe când avea doar 14 ani şi să înceapă o carieră de model în Italia. Încet, dar sigur, adolescenta din Slatina s-a transformat într-o femeie cu o frumuseţe răpitoare care i-a vrăjit pe unii dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood: Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender.

Frumuseţe desăvârşită cu ajutorul operaţiilor estetice?

Se speculează ca frumuseţea fără cusur a Mădălinei Ghenea nu este doar de la Mama Natură, fiind îmbunătăţită, pe alocuri, graţie iscusinţei chirurgilor plasticieni.
Pozele de la începutul carierei în modeling a Mădălinei Ghenea înfăţişează o tânără cu buze nu la fel de apetisante ca acelea de astăzi şi cu un bust mult mai puţin proeminent. Astfel, s-ar părea că frumoasa actriţă ar fi apelat la un implant mamar pentru a-şi mări sânii, dar şi la injecţii cu acid hialuronic care au ajutat-o să aibă buze pline de senzualitate.

Dieta echilibrată şi sportul, aliaţii frumuseţii Mădălinei Ghenea

Atuurile fizice primite de la Mama Natură şi eventualele retuşuri cosmetice nu ar fi transformat-o pe actriţa din Slatina într-una dintre cele mai sexy femei ale momentului dacă vedeta nu ar fi adoptat o dietă echilibrată, sănătoasă şi nu ar fi făcut sport în mod regulat.

În plus, anul trecut, Mădălina povestea că unul dintre secretele frumuseţii sale constă şi în demachierea în fiecare seară, chiar şi în zilele în care nu foloseşte farduri.

"Demachierea în fiecare seară şi dimineaţă chiar dacă nu mă machiez, multă apă, o alimentaţie sănătoasă şi sport.
Dacă în plus eşti iubită şi iubeşti, atunci radiezi! Asta e reţeta perfectă"
, a spus fotomodelul referitor la secretele frumuseţii sale, într-un interviu acordat revistei The ONE.

Mădălina nu este adepta înfometării sau a oricăror alte diete drastice. De altfel, fiind o mare gurmandă şi pofticioasă, vedeta îşi permite ca două zile pe lună să mănânce tot ce îşi doreşte, mai ales ca în restul timpului dieta şi programul său de exerciţii fizice sunt destul de stricte.

"Când am vorbit ultima oară cu ea îmi spunea că de două ori pe lună îşi face toate poftele culinare şi îşi răsfaţă papilele gustative chiar şi cu panacotta, desertul ei preferat.
Nu i se pare normal să se îndoape în fiecare zi şi nici nu se simte bine când se abate de la rutina ei culinară. Aşa ar fi trăit şi dacă alegea altă profesie. E de părere că alimentaţia uşoară, formată din multe fructe şi legume, vizitele dese la sala de fitness şi alergarea de dimineaţă îţi dau energie şi poftă de viaţă, plus un aspect fizic plăcut"
, a povestit o amică de-ale Mădălinei, potrivit Wowbiz.ro.

Nu în ultimul rând, frumoasa Mădălina Ghenea, comparată adesea cu celebra actriţă Sophia Loren, are grijă şi de pielea şi de podoaba sa capilară, cu ajutorul unor produse naturiste pe bază de argan. Vedeta a declarat că preferă produsele Nashi Argan, de provenienţă italiană.
4 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod