Ce-și mai poate dori o asemenea femeie? Eva Herzigova arată fabulos la 45 de ani

Celebrul fotomodel a recreat imaginea emblematică din 1994, când a pozat pentru Wonderbra


În interviul menţionat, Eva Herzigova a declarat că industria modei s-a schimbat în rău față de perioada în care ea cunoștea apogeul, la începutul anilor '90, și crede că modelele de astăzi se copiază prea mult unele pe altele. "În zilele noastre, toate fetele arată precum manechinele din vitrinele magazinelor, pentru că asta ți se cere să fii. Drăguță, dar fără carismă. Înainte, erau femei extraordinare, iar imperfecțiunile lor le făceau frumoase.

Ele formau niște cupluri legendare: Cindy Crawford și Richard Gere, Stephanie Seymour și Axl Rose...", a spus modelul. "Acum toată lumea arată la fel, era supermodelelor s-a sfârșit... Este trist...", a adăugat Herzigova.

La începutul acestui an, vedeta a fost botezată, în cadrul unei ceremonii restrânse, în timpul slujbei de primă împărtășire a celui mai mare copil al ei, organizată în Liguria, Italia. Înconjurați doar de cei dragi, Eva și fiul ei, George, au mers la altar pentru ceremonia religioasă.

Slujba de botez este un simbol al purificării și admiterii în Biserica Catolică, iar cea de împărtășire este un act în care credincioșii mănâncă pâine și beau o gură de vin pentru a recrea Cina cea de taină.

Într-unn interviu publicat de revisrta Hello!, Eva a vorbit despre experiența sa de mamă: "Respir pentru băieții mei și sunt momente în care soțul îmi spune să fiu puțin mai egoistă și să mă mai gândesc și la mine", a mărturisit ea.

Eva Herzigova s-a logodit în mai anul trecut cu omul de afaceri Gregorio Marsiaj, cu care are o relaţie de 16 ani.
Cei doi au trei băieţi - George, în vârstă de nouă ani, Philippe (şase ani) şi Edward (trei ani).

Eva Herzigova a mai fost căsătorită, între anii 1996 şi 1998, cu Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi, de care a divorțat cu scandal.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod