Ce s-a întâmplat cu Monica Gabor? De două luni, nimeni nu mai ştie nimic de ea

Contrar obiceiului său de a fi omniprezentă în presa mondenă, Monica Gabor a luat o neaşteptată pauză. De la începutul verii, când a primit vestea că instanţa i-a acordat lui Irinel custodia fetiţei lor, Moni este de negăsit. Şi asta deşi avea dreptul legal de a petrece mai mult timp cu fiica ei, remarcă Agenţia de Presă Mondenă.

Contrar obiceiului său de a fi omniprezentă în presa mondenă, Monica Gabor a luat o neaşteptată pauză. De la începutul verii, când a primit vestea că instanţa i-a acordat lui Irinel custodia fetiţei lor, Moni este de negăsit. Şi asta deşi ea avea dreptul legal de a petrece mai mult timp cu fiica ei, remarcă Agenţia de Presă Mondenă.

De mai bine de două luni, fosta doamnă Columbeanu nu mai răspunde la telefoane şi niuci la e-mailuri. Ea nu şi-a anunţat dorinţa de a-şi vedea fiica, lucru ciudat, dat fiind că instanţa i-a acordat dreptul de a sta cel puţin o lună cu Irina în această vară.
Monica a plecat în Statele Unite la începutul verii, iar de atunci n-a mai dat niciun semn.

În acest timp, Irina se află în grija tatălui ei, alături de care şi-a petrecut vacanţa.

Potrivit ADPM, Monica Gabor este acum în Los Angeles, alături de iubitul ei, chinezul poreclit de presă Mr. Pink. Ea ar putea reveni în atenţia publicului în septembrie, când este programat un nou termen pentru judecarea recursului înaintat în procesul pentru custodia copilului. Însă şi atunci fosta doamnă Columbeanu poate fi reprezentată de avocat.

Absenţa din viaţa fetiţei ei nu o favorizează, ba dimpotrivă, subliniază Agenţia de Presă Mondenă.
Irinel ar avea astfel un motiv în plus pentru susţine la tribunal că ea nu este capabilă să-şi îngrijească fiica, mizând pe absenţa ei de lângă copil.

În luna iunie, Tribunalul Bucureşti a decis ca Irina Columbeanu să rămână în custodia tatălui său, iar Monica Gabor să-i ceară aceastuia acordul de fiecare dată când vrea să plece din ţară cu fetiţa. Instanţa a respins astfel contestaţia Monicăi Gabor în dosarul de divorţ, care viza şi încredinţarea fetiţei şi a admis în parte apelul făcut de Irinel Columbeanu.

Totodată instanţa a decis că Monica Gabor îşi poate vizita fetiţa de două ori pe lună, de vineri seara până duminica seara.
Tribunalul a redus perioada în care Monica Gabor o poate lua pe Irina la ea de la 60 la 30 de zile pe timpul verii.

În decizia din dosarul de divorţ, instanţa a stabilit că Monica Gabor poate să-şi vadă copilul "a doua şi a patra săptămână în fiecare lună, de vineri, orele 16.00, până duminică, orele 18.00 - cu/la reclamanta pârâtă" şi "prima jumătate a vacanţei şcolare, de la 20 iunie până la 20 august – cu/la reclamanta pârâtă, în ţară/străinătate".
Hotărârea a fost atacată cu apel la Tribunalul Bucureşti.

Foto: Mediafax

23 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod