Ce s-a ales de moştenirea lui Elvis: Lisa Marie Presley mai are doar 14.000 de dolari

Michael Jackson şi Lisa Marie Presley s-au căsătorit în 1994. Ei au divorţat după doi ani


Lisa Marie Presley, care a înregistrat trei albume, se află deja proces de divorţ cu cel de-al patrulea soţ, Michael Lockwood, de la care pretinde 16 milioane de dolari. Cei doi s-au căsătorit în Japonia, în ianuarie 2006. Primul ei soţ, Danny Keough, a fost cavaler de onoare la acea ceremonie.

Lisa Marie Presley şi Danny Keough au fost căsătoriţi în perioada 1988 - 1994 şi au împreună doi copii - actriţa şi modelul Riley Keough, în vârstă de 27 de ani, şi Benjamin, în vârstă de 24 de ani.

La 20 de zile după finalizarea divorţului de Danny Keough, Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu cântăreţul Michael Jackson, aflat pe atunci în plin scandal generat de acuzaţii de pedofilie.

Cuplul a apărut în imagni seminud, în celebrul videoclip al cântecului "You Are Not Alone", lansat de Michael Jackson în 1995, notează News.ro.

Lisa Marie Presley a cerut divorţul de Michael Jackson în 1996 şi, după o scurtă logodnă cu rockerul John Oszajca în 2000, s-a căsătorit cu cel de-al treilea soţ al său, celebrul actor Nicolas Cage, în Hawaii, în august 2002. Actorul a depus actele de divorţ după la doar 108 zile după nuntă. Divorţul cuplului a fost finalizat în mai 2004.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod