Ce produse promovează vedetele de televiziune? Cine are succes?

În ultimii ani, celebrităţile din România şi-au legat numele de diferite produse, unele reuşind să se îmbogăţească, în timp ce alţii au intrat în scandaluri interminabile.
1 din 6

Sandwich-urile lui Florin Dumitrescu, subiect de scandal

Juratul din show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și-a lansat pe piață o linie de produse care îi poartă semnătura. Parte dintr-o gamă pe care intenționează să o dezvolte pe viitor, sandwich-urile semnate chef Florin Dumitrescu se găsesc de aproximativ o săptămână de zile pe piață și sunt realizate după rețete proprii, cu ingrediente proaspete, fără conservanți sau aditivi.

”După multe luni de muncă, sunt foarte încântat de primele produse din linia care îmi poartă numele. Sunt sandwich-uri cu ingrediente și combinații pe gustul meu, cu piureuri de legume și dulcețuri făcute după rețete proprii, dar și ingrediente home-made, cum ar fi jambonul de casă. Acestea reprezintă doar prima linie, pentru că în câteva săptămâni voi trimite spre rafturi multe alte surprize”, mărturisea Florin Dumitrescu.

Acum, însă, cei de la Metropotam şi de la Click scriu că au testat sandwich-urile lui Dumitrescu şi acestea conţin foarte multă pâine şi puţine ingrediente.
21 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod