Ce noroc are Ben Affleck! Jennifer Garner, cea mai iertătoare soție de la Hollywood

După ce s-a despărțit de Lindsay (în stânga), Ben Affleck s-a încurcat cu Shauna (în dreapta)


Sursa a mai spus că unul dintre motivele pentru care mariajul lor a ajuns pe butuci este faptul că el bea. "Ben a avut de mult timp probleme cu băutura. El crede că poate să radă o bere oricând are chef, dar nu poate să se oprească doar la una. Jennifer l-a luat la rost de mai multe ori. I-a promis că se lasă, apoi aluneca iar la vechiul nărav. A fost unul dintre motivele pentru care s-a destrămat căsnicia lor. A băut prea mult, se vede pe fața lui. E umflat și roșu, nu mai arată ca un star de cinema", a povestit sursa citată de Daily Mail.

Jennifer și apropiații lor speră că șederea la The Canyon Treatment Center, departe de orice tentații, îi va prinde bine. Vedeta își dorește să ajungă la un acord de divorț cu el, dar au tot tărăgănat discuția, încât instanța din Los Angeles i-a anunțat că va închide dosarul dacă nu depun actele necesare.

Prietena lui loială


Prietenii actriței susțin că nu există niciun plan de împăcare între ei: "Au reușit să rămână prieteni și nu doar pentru copii. E o prietenie sinceră între ei. Dar divorțul încă e pe rol, chiar dacă mai au de finalizat detaliile."

După anunțul divorțului, Jennifer Garner a confirmat zvonurile că Affleck a înșelat-o cu bona copiilor, Christine Ouzounian, dar a spus că ei se despărțiseră deja cu câteva luni înainte. "Hai să vă spun ceva. Eram despărțiți de câteva luni înainte să aud de povestea cu bona. Ea n-a avut nimic de-a face cu decizia noastră de a divorța. N-a făcut parte din ecuație", a precizat actrița într-un interviu pentru Vanity Fair. "A fost o prostie? Da. Nu-i ceva plăcut pentru copii ca bona să dispară din viețile lor. Am avut de discutat cu ei după ce a început scandalul", a mai spus Garner.

Cu toate astea, Jennifer i-a rămas loială lui Ben.
Ultima criză pare să confirme că istoria se repetă, notează Daily Mail. Ben, care a crescut cu fratele său mai mic, de asemenea actor, Casey, în Cambridge, Massachussets, a vorbit în trecut despre problemele tatălui lor cu alcoolul, povestind că acestea "bea cât era ziua de lungă, în fiecare zi".
Din cauza băuturii, mariajul lui Tim Affleck cu mama lor, Chistine, s-a dus pe apa sâmbetei.

A scăpat de Jennifer și a dat tot de Jennifer


Cu toate slăbiciunile sale, Ben Affleck este un actor de top la Hollywood și un regizor promițător. A cunoscut consacrarea în 1997, când a jucat în "Good Will Hunting" cu prietenul său, Matt Damon. Devenit celebru, a început în același an o relație cu actrița Gwyneth Paltrow, de care s-a despărțit în 2000.

Între 2002 și 2004 a avut o relație cu cântăreața și actrița Jennifer Lopez, formând unul dintre cele mai interesante cupluri de la Hollywood, dar după doi ani foarte intenși, în care tabloidele îi urmăreau la fiecare pas, culminând cu decizia lui Affleck de a amâna nunta cu doar patru zile înainte, cei doi s-au despărțit.

În anul următor, Ben făcea, însă, nunta cu Jennifer, dar altă Jennifer.
Jennifer Garner, cea care îl mai iubește și acum, după toate pocinoagele pe care el i le-a făcut.

Cariera lui a continuat ascensiunea, Affleck demonstrând că e și un regizor talentat. În 2013, filmul pe care l-a regizat și în care a și jucat, "Argo", a fost distins cu premiul Oscar pentru cea mai bună imagine. În 2014, el a jucat în thrillerul "Gone Girl", iar în 2016 a schimbat direcția, jucând rolul lui "Batman" în "Batman v Superman: Dawn of Justice".

Anul trecut, Affleck a jucat în "Justice League", iar în ultimele luni au apărut informații potrivit cărora el va fi din nou Batman. În iulie, actorul a filmat în Puerto Rico pentru "The Last Thing He Wanted", cu actrița Anne Hathaway. Apoi, revenit în Los Angeles, pare să fi avut mult timp liber - fie că s-a apucat de băut fiindcă l-a lăsat Lindsay, fie relația cu ea a picat pentru că el bea, actorul și-a făcut de cap apoi cu modelul Playboy, dar era limpede că distracția avea să-l coste scump.
Obosit, buhăit de alcool și prăbușit psihic, risca o criză devastatoare dacă n-ar fi Jennifer cu Biblia în mână.

Apropiații și fanii speră că Ben Affleck își va învinge iar demonii. De data asta, însă, e obligat să-i distrugă definitiv. Cu ajutorul lui Jennifer Garner, în curând fosta lui soție dar și eterna lui prietenă de nădejde, are cele mai mari șanse pentru a reuși.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod