Ce mai fac vedetele in vacanta?

Pentru unii vacanta s-a si incheiat, pentru altii abia incepe. La maresau la munte, in tara sau in strainatate, elementul cheie al concediuluivedetelor este faptul ca il petrec alaturi de cei dragi. Si cum altfel,nu? Au raspuns intrebarilor noastre legate de vacanta cativa cantareti,actori sau prezentatori TV.

Oana de la K-pital s-a intors acum doua zile din Turcia- Marmaris. "Am fost cu prietenii si a fost superb. Vremea a fostextraordinara si nu am vazut pic de nor. Am facut si cateva excursiiprintre care insula Rhodos din Grecia. Am mai fost in Turcia, la Kusadasi,dar la Marmaris este mult mai frumos. Viata de noapte acolo este foarteactiva si inca mai resimt oboseala distractiilor".



Cristina Cioran, actrita: "In aceasta vara voi merge impreunacu familia si cu prietenul meu la mare, dupa aceea o sa plec la muntesi o sa ma intorc la mare, in Vama Veche. Anul trecut a fost cea maifrumoasa vacanta pe care am petrecut-o la Vama Veche, la cort. Am facutscufundari dupa scoici, a fost superb. Cred ca vacanta ideala pentrumine ar insemna in primul rand sa il am pe iubitul meu langa mine siprietenii apropiati. Si nu conteaza unde, important este sa fii incompania potrivita. Ce mi-as lua in bagaje? Periuta de dinti, prosop,sapun, sampon, balsam si cateva haine. Deci strictul necesar".

Alexandru Papadopol, actor: "In aceasta vara voi pleca la mare,impreuna cu Anemona, la Constanta si dupa aceea vom merge in Austriapentru o saptamana. Sunt multe vacante in care m-am simtit foartebine. Dar daca ar fi sa aleg una, ma gandesc la cea de anul trecut,cand am terminat facultatea si am petrecut impreuna cu colegii meicateva luni minunate in Bucuresti. Mi-ar placea sa imi fac vacantain Hawaii. As face scufundari, as petrece mult timp in parcurile dedistractii acvatice pentru ca sunt innebunit dupa apa. Daca plec invacanta nu mi-as lua nici mobilul, nici masina, cele doua lucruri pecare le consider importante. Mi-as lua o carte buna si ochelari de apa,tub de respirat si toate obiectele necesare scufundarilor."

Dana Deac, realizatoare TV: "M-am relaxat cateva zile la VamaVeche. Din pacate, ii inteleg suferita lui Mircea Toma, aceea ca statiuneasi-a pierdut din farmec. Plajele sunt acum pline de sezlonguri de plasticsi de constructii moderne. Din fericire, farmecul celebrelor clatite inca se mai pastreaza. Exista o multime de sortimente care maide care mai gustoase si cu denumiri haioase: "tocate in Vama", "trase inrom" sau "ciorile perverse". Preferatele mele sunt cele trase in rom,dublate de glazura de pepene galben. Dintre celelalte statiuni, Mamaiami s-a parut a fi foarte curata, plina de tineri veniti sa se distreze".

TNT si-a petrecut vacanta pe litoral imbinand utilul cuplacutul. "Cred ca am ajuns in toate statiunile, de la Costinesti panala Cap Aurora". Ele au fost si s-au distrat cu prietenii, dar au avutsi numeroase concerte.

Cabral, prezentator Acasa TV: "Cea mai frumoasa vacanta pe care ampetrecut-o deja a fost cea de anul acesta, din luna iunie, in Malta. Amstat o saptamana si un pic si pot spune ca a fost minunat. Am descoperitaici si istorie si aventura, sporturi extreme si distractie. Ne-am facutmulti prieteni si am dori sa ne intoarcem la toamna daca este posibil". Unalt tip de vacanta pe care am dori sa o incercam, spune Cabral despreel si sotia lui, este "sa ne luam o rulota in care sa avem tot confortulnecesar si sa plecam prin Europa cu copilul si cu bona, prin metropolelecelebre si sa ne intorcem fericiti si plini de amintiri frumoase".

Mihaela de la Class a fost 5 zile in Delta la Sulina,iar restul timpului si l-a petrecut cu concerte in tara si pelitoral. Incepand de pe 16 august Class va pleca intr-un turneu inEuropa. "Vom canta in mai multe orase din Ungaria, Germania, Franta siItalia", marturiseste Mihaela.

Trupa Simplu nu prea a avut parte de relaxare in aceasta vara. Eiau dat concerte prin tara si au lucrat intensiv la noul lor album. "S-arputea sa fim liberi pe la sfarsitul lunii august, dupa ce ne asiguramca albumul este gata si vom merge pe litoralul romanesc!", ne spuneTaz.

Mihaela Tatu, prezentatoare Acasa TV: "Voi pleca o saptamana inGrecia si o alta saptamana in Maramures. In ambele excursii voi mergeimpreuna cu fiica mea, Ioana. Iar restul timpului, pana pe 1 septembriecand se va termina vacanta, il voi petrece la Oldies unde e foartemult de lucru si unde vom organiza o multime de petreceri. Am avutmulte vacante in care m-am simtit foarte bine. La 2 Mai, cu cortul sauin Piatra Craiului. Locul nu conteaza foarte mult, important este sa masimt bine si in general imi plac vacantele iesite din comun, cu peripetii,de care sa ami aduc aminte. In general in geanta am orice, iar cand plecin vacanta am si mai multe. De la ac si ata, elastic, medicamente panala surubelnita, patent, ochelari cu toc, lentile de contact. Nu imi iaufoarte multe haine, asa incat intotdeauna am un bagaj destul de mic".

Pepe a stat mai mult pe litoral, ca si alti artisti romani,dand concerte si profitand de plaja in timpul disponibil. El povesteste:"Stateam cate doua trei zile la mare, apoi plecam la un alt concert printara, cam asa am petrecut vacanta."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod