Ce mai are de învățat Meghan Markle: Rochia simplă pe care a purtat-o Kate Middleton la un eveniment caritabil

Ducesa Kate a impresionat din nou prin simplitatea ținutei sale, adaptată perfect la specificul evenimentului la care participa


Soția prințului Harry a vizitat organizaţia de caritate Smart Works, cu sediul la spitalul St Charles din Kensington, Londra, care oferă ținute pentru interviuri şi programe de formare profesională pentru femeile nevoiașe. Meghan Markle le-a ajutat pe femei să îşi aleagă haine potrivite pentru diverse interviuri pentru locuri de muncă.

Ducesa însărcinată cu primul ei copil le-a dat, însă, sfaturi femeilor nevoiașe în timp ce purta o ținută de peste 5.000 de euro.

Ea a venit îmbrăcată cu un palton Oscar de la Renta în valoare de 2.875 de euro, o rochie de maternitate realizată de casa de modă Hatch, în valoare de 197 de euro, la care a accesorizat o pereche de cercei Kimai, de 348 de euro.
De asemenea, Meghan a purtat o geantă din colecţia Vanity Box a Victoriei Beckham, în valoare de 1.880 de euro, şi o pereche de pantofi Giovanni Rossi de aproape 553 de euro.

Kate, care s-a implicat de mult timp în sprijinirea copiilor cu probleme de sănătate mentală, a venit marți la sediul Family Action’s Forest Hill pentru a lansa o nouă acțiune de sprijin, denumită "FamilyLine", care folosește o rețea de voluntari din întreaga țară pentru a-i ajuta pe părinți și îngrijitori prin intermediul apelurilor telefonice, mesaje e-mail și SMS-uri.
Lucrând cu un grup de specialiști și cadre didactice din mai multe discipline, ducesa conduce un proiect care va stabili ce anume mai poate fi făcut în Marea Britanie pentru a realiza un progres consistent în viețile copiilor defavorizați, în special în primii lor ani de copilărie, notează Daily Mail.

În cadrul vizitei, Kate s-a întâlnit cu familiile care sprijină Family Action, a stat de vorbă cu voluntarii și a vizionat filmul campaniei "Family Monsters", care marchează aniversarea a 150 de ani de la înființarea organizației.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod