Ce l-a întrebat Victoria Beckham pe soţul ei când a auzit zvonul despre divorţ

Victoria Beckham a avut o reacţie neaşteptată după ce pariorii englezi au alimentat speculaţiile despre divorţul ei.
Zvonul că Victoria şi David Beckham vor divorţa s-a răspândit în doar câteva ore, la sfârşitul săptămânii trecute, iar cei mai surprinşi de această veste au fost chiar protagoniştii acestei poveşti. Potrivit publicaţiei engleze Mail on Sunday, Victoria a văzut pe reţelele de socializare speculaţiile despre căsnicia ei şi l-a întrebat amuzată pe David: "Divorţezi de mine?".

Designerul în vârstă de 44 de ani se afla la Londra când a văzut zvonul bizar, pe care reprezentanţii săi l-au descris ca fiind "de tot râsul" şi "jenant", ironizând toată situaţia în discuţiile cu prietenele sale, scrie Daily Mail.
"Victoria a fost surprinsă, dar a găsit amuzantă toată povestea. S-au amuzat puţin pe tema asta pentru că e atât de ridicol", a declarat un prieten al cuplului. "Au fost uimiţi că atât de multă lume a crezut zvonul şi s-au mirat că s-a răspândit atât de repede. Au vorbit despre asta şi au râs mult. N-au nicio idee despre cum a început. E un mister", a mai spus sursa citată.

Speculaţiile au apărut vineri, după ce Victoria a postat pe Instagram o imagine în care apărea cu fiica sa de şase ani, Harper.
"Atât de multă dragoste", a scris ea alături. Imediat, un bookmaker influent a suspendat pariurile pe un posibil divorţ al vedetei, acţiune care sugera că acest eveniment este iminent, iar zvonul a început să se răspândească pe reţelele de socializare, apoi în presă.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică - Brooklyn, născut pe 4 martie 1999, Romeo, născut pe 1 septembrie 2002, Cruz, născut pe 20 februarie 2005, şi Harper, născută pe 10 iulie 2011.

Potrivit Mail on Sunday, familia Beckham, inclusiv copiii, va apărea însă într-o şedinţă foto şi va acorda în premieră un interviu comun pentru revista Vogue, în care va vorbi despre viaţa de familie.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod