Ce face și cum arată Priscilla Presley în prezent. Fosta soție a Regelui rock'n'roll a ajuns de nerecunoscut!

Priscilla Presley (76 de ani) era considerată un etalon de frumusețe în anii '60 și ocupa un loc fruntaș în topul celor mai dorite femei din lume.
Însă frumoasa cu chip de înger, ochi mari, verzi și visători care i-a cucerit inima celebrului Elvis Presley este acum doar o amintire. Fosta soție a Regelui rock'n'roll are chipul de nerecunoscut și nu din cauza semnelor îmbătrânirii, ci din cauza intervențiilor estetice la care s-a supus ca să rămână veșnic tânără și frumoasă. Vezi, în galeria foto, cum arată în prezent și cu ce s-a ocupat Priscilla, după ce a divorțat de Elvis.

O frumusețe aparte


Priscilla Ann Presley, născută Wagner, a venit pe lume pe data de 24 mai 1945 în Brooklyn, New York.
Copilăria și-a petrecut-o în Austin, Texas, unde a urmat "Del Valley Junior High School". A terminat cursurile universitare în anul 1963, iar patru ani mai târziu avea să ajungă în fața Altarului cu bărbatul datorită căruia a cunoscut faima la nivel internațional.

Întâlnirea care i-a schimbat destinul


Tatăl vitreg al actriței era ofițer al Forțelor Aeriene din SUA, și, pe când ea avea doar 15 ani, a plecat alături de familie în Germania. Acolo unde l-a întâlnit pentru prima oară pe Elvis Presley, atunci în vârstă de 24 de ani.
"Regele" a curtat-o timp de mai bine de opt ani până când, într-un final, au devenit soț și soție, pe data de 1 mai 1967. Mariajul lor a durat șase ani și împreună au avut o fiică, Lisa Marie (acum în vârstă de 53 de ani). Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod