Ce face Jennifer Aniston ca să arate fabulos la 51 de ani: Imaginile care i-au uimit pe fani

Pare greu de crezut, la cât de bine arată, dar Jennifer Aniston a împlinit 51 de ani. Imaginile publicate de o revistă au devenit virale, iar Brad Pitt ar trebui să le privească cu atenție.

Mai devreme sau mai târziu, inevitabilul se produce - îmbătrânirea e un proces natural căruia nu-i scapă nimeni. Sau aproape nimeni, pentru că, totuși, există oameni care au privilegiul de a ține timpul pe loc. Jennifer Aniston face parte din clubul select al femeilor care arată foarte bine chiar dacă înaintează în vârstă.

E aproape de neconceput că vedeta din "Friends" are acum 51 de ani, pe care i-a împlinit marți, și dacă e cineva în lumea asta care ar trebui să-și muște buzele de ciudă, ei bine nu o femeie ar trebui să fie în fruntea listei celor care o invidiază, ci Brad Pitt. Ce a avut și ce-a lăsat, probabil că abia acum înțelege cu adevărat, ținând cont de reaproprierea lor din ultima perioadă.

Revista Interview Magazine a publicat, marți, de ziua ei, o serie de imagini în care vedeta arată absolut fantastic.

Jenn e pur și simplu strălucitoare în această ședință foto - la 51 de ani arată ca la 30, de parcă Rachel Green, personajul ei din "Friends", și-a făcut apariția în viața reală după doi-trei ani de la filmarea ultimului episod.

Pentru Aniston, acest pictorial este un mod de a sărbători femeile la orice vârstă. "E amuzant să faci 51 de ani", a spus ea.

 

Adevărul este, așa cum poate bănui oricine, că Jennifer Aniston nu arată senzațional doar pentru că e cine e și poartă acest nume celebru. Vedeta muncește serios pentru a se menține în formă, iar antrenorul ei personal, Leyon Azubuike, a dezvăluit că programul de pregătire pe care îl urmează este foarte intens și durează șapte săptămâni.

Ea a descoperit recent boxul, sport care o atrage pentru că îmbunătățește condiția fizică, dar "lucrează și creierul".

Dieta joacă, de asemenea, un rol important în viața actriței. "Țin post intermitent, așa că nu mănânc nimic dimineața. Am observat că e o mare diferență când nu mănânc nimic solid timp de 16 ore", a explicat Aniston, în octombrie 2019, pentru Radio Times.

Pentru Aniston, acest regim reprezintă o schimbare majoră; până acum, ea obișnuia să mănânce de cinci ori pe zi ca să se mențină în formă, dar se pare că metabolismul său s-a modificat pe măsură ce s-a apropiat de borna celor 50 de ani.

În 2005, ea spunea că avea un regim bogat în proteine, care includea dimineața o omletă cu chilli uscat și un pahar cu apă caldă și lămâie.

La prânz, ea mânca pește cu legume fierte, iar la cină consuma de obicei taco mexican cu pui la grătar.

În prezent, actrița este o susținătoare a beneficiilor postului. Ca să-i fie mai ușor să nu mănânce dimineața, actrița nu se trezește mai devreme de ora 9:00.

Jennifer face mișcare cinci zile pe săptămână și chiar și atunci când are o zi fără regim nu renunță la sucul de țelină, urmat de meditație și de sport.

Anul trecut, după ce a împlinit 50 de ani, ea a vorbit într-un interviu pentru InStyle despre cum e să ajungi la această vârstă și despre ceea ce o sperie: "Nu mă simt diferit. Lucrurile nu se schimbă în vreun fel. Fizic mă simt incredibil. Așa că este ciudat când mi se spune <<Arăți uimitor pentru vârsta ta>> (...)."

În schimb, vedeta a mărturisit că o îngrozește părul cărunt: "N-o să vă mint - nu vreau să am părul cărunt", a dezvăluit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod