Ce bărbați erau odată! 20 de tipi celebri și arătoși care în tinerețe topeau inimile femeilor

În luna dedicată femeilor, se cuvine să amintim câteva repere de frumusețe clasică masculină. Doamnele au de ce să suspine - acești bărbați au fost cândva tineri și frumoși, iar unii încă sunt fermecători.
Ne-au încântat tinerețea cu talentul lor și au cucerit inimile a milioane de femei din generații diferite. Astăzi unii nu mai sunt printre noi, alții au îmbătrânit, dar nu și-au pierdut farmecul. Chiar dacă au câteva decenii iar frunțile lor sunt mai brăzdate de apăsarea timpului, acești tipi celebri și din cale afară de arătoși continuă se se țină bine. Un lucru e sigur - sunt frumuși, puternici și deștepți, combinație care astăzi se găsește mai greu.

În luna martie, Bright Side trece în revistă standardele de frumusețe masculină solide și sănătoase din era fără Photoshop, când bărbații erau din alt "aliaj" iar femeile le apreciau frumusețea pură, uneori frustă, dar necosmetizată, la propriu și la figurat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod