Ce a căutat Brad Pitt la petrecerea pe care Jennifer Aniston a dat-o de ziua ei: Prima dragoste nu se uită niciodată!

Actorul a surprins pe toată lumea când a venit la petrecerea pe care fosta lui soție a dat-o la împlinirea a 50 de ani. Cei doi s-au îmbrățișat și au schimbat câteva cuvinte.

Apariția lui Brad Pitt la aniversarea fostei sale soții, sâmbătă seară, la hotelul Sunset Tower din West Hollywood, i-a luat prin surprindere pe mulți, alimentând din nou zvonurile despre o relație secretă între cei doi.

Conform Entertainment Tonight, Jennifer și Brad s-au îmbrățișat și au vorbit puțin, starul stând mai mult timp cu amicul și colegul din "Ocean's Eleven", George Clooney. Aflat în proces de divorț cu Angelina Jolie, Brad Pitt a dorit să fie alături de Jennifer la împlinirea a 50 de ani.

Potrivit unei surse, cei doi au păstrat o relație bună în ultimii ani.

"Aniston l-a pus pe fostul soț pe lista invitaților cu câteva săptămâni în urmă, iar Pitt era în oraș și a fost bucuros să i se alăture la aniversarea zilei de naștere", a spus sursa citată.

Deși n-au interacționat mult la petrecere, actorul a fost văzut îmbrățișând-o pe sărbătorită. Pitt nu a rămas toată noaptea, până la sfârșitul petrecerii. "A venit să o susțină, a vorbit cu câțiva prieteni care erau acolo și a plecat", a povestit martorul menționat.

O altă sursă a spus pentru ET că actorul s-a simțit bine și a stat de vorbă cu colegul de distribuție din "Troia", Orlando Bloom. "Jen și Brad au rămas prieteni și au vorbit de câteva ori de când au rămas singuri.

Sunt prieteni și s-au susținut unul pe celălalt când au trecut prin momente dificile. Au de gând să rămână prieteni pe viață. Nu sunt sentimente serioase între ei... Amândoi își dau seama că de fiecare dată când se întâlnesc lumea vorbește despre reunirea lor. El a venit singur și a intrat aproape neobservat la petrecere (...)", a spus sursa, adăugând că cei doi actori nu sunt împreună, ci sunt doar prieteni.

People citează o altă sursă: "Brad și Jen au o relație foarte civilizată.
Nu ar fi fost invitat dacă nu era cazul. A fost o seară mare pentru Jen."


Să vedem ce declară și sursa celor de la The Sun: "Brad și Jen au rămas prieteni pentru mult timp, dar a fost ciudat să-i vezi întâlnindu-se când el era cu Angelina, așa că oamenii au crezut că ei nu mai erau prieteni. Ba erau. Vor ca toți pritenii lor celebri și foștii parteneri să știe că sunt în relații bune și sunt prieteni. Faptul că Brad a venit la un eveniment ca acesta a fost o mișcare publică, dar lui nu-i pasă ce crede lumea - el și Jen sunt prieteni, se sprijină unul pe celălalt, iar relația lor a parcurs un drum lung după ce au divorțat și chiar după despărțirea lui de Angelina."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod