Catinca Roman: "Am simulat cu talent familia fericita!"

Cred ca, daca a avut de gand sa stearga cu buretele tot ce a insemnat viata de familie cu noi, aproape i-a reusit. Prin felul in care s-a purtat ne-a determinat sa ne indepartam complet de orice amintire legata de el, placuta sau dureroasa.
"Cred ca, daca a avut de gand sa stearga cu buretele tot ce a insemnat viata de familie cu noi, aproape i-a reusit. Prin felul in care s-a purtat ne-a determinat sa ne indepartam complet de orice amintire legata de el, placuta sau dureroasa. Nu poti sa treci cu vederea comportamentul cuiva care se straduieste cu atata dedicare sa-ti raneasca sentimentele”, si-a inceput povestea fiica cea mare a Mioarei Roman intr-un interviu acordat in exclusivitate revistei Story.

Daca ar derula filmul evenimentelor, cel mai grav lucru pe care l-a facut Petre in relatia cu ele a fost lipsa responsabilitatii. “Si cand spun asta nu ma refer numai la responsabilitatea materiala, ci si la cea afectiva, emotionala. E dreptul fiecaruia sa traiasca orice fel de viata isi doreste, sa faca orice schimbari simte, dar asta nu-l scuteste de faptul ca trebuie sa tina cont ca aceste decizii ii pot afecta pe cei din jur”.

Catinca are puterea sa spuna ca de multe ori au „simulat cu talent” ca alcatuiesc o familie fericita. „Nu spun ca nu au fost si momente frumoase, dar, cu maturitatea de acum si cu experienta de viata acumulata, pot spune ca privind in urma, felul in care el a reactionat in anumite situatii ar fi trebuit sa ne dea de gandit”.

Acum ceva vreme Catinca declara ca Petre Roman a lasat-o pe mama ei pe drumuri. « In momentul in care Petre a cerut-o in casatorie, mama era in plina glorie. Se afla la apogeul feminitatii ei, avea un copil de crescut cu raspundere, case si o situatie materiala si sociala extrem de buna. Si aceasta situatie s-a pastrat cam jumatate din casnicia lor, adica pana in momentul intrarii lui pe scena politica. Eu cred ca mama s-a sacrificat in totalitate pentru acest om si merita mai mult decat sa se trezeasca la varsta onorabila de 70 de ani fara niciun bun, fara casa, fara acces la banii comuni si cu viata personala terfelita de tabloide. Nu mai vorbesc de faptul ca implicarea lui politica a impiedicat-o sa faca o cariera de succes in domeniul in care a activat », isi motiveaza Catinca afirmatiile mai vechi.  

Are un comportament adolescentino-imatur


Intrebata de revista Story ce parere are despre faptul ca Petre Roman, la 63 de ani, va avea un copil, Catinca nu s-a sfiit sa-l caracterizeze pe fostul sau tata vitreg ca  adolescentino-imatur. « E oarecum o continuare fireasca a comportamentului adolescentino-imatur de care a dat dovada si pana acum. Mie mi se pare ca la o asemenea varsta luarea unei decizii de acest gen nu poate fi decat apanajul unei personalitati narcisice si egocentrice. In toamna va iesi pe piata o carte in care Mioara Roman isi povesteste viata, ca o metode de terapie, ca „un mod foarte bun de a-ti exorciza demonii », asa cum spune Catinca.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mami3dulce pe 15 Aug 2009, 15:50
    catinca ,lasa lumea sa vorbeasca

    esti o frumoasa si o scumpa viata ta de familie ,NU MA INTERESAZA ,EU SUNT INCANTATA DE PREZENTA TA PE MICUL ECRAN ,BARFELE SI RAUTATILE ALTORA MSA TE LASE REEEEEEEECEEEEEEEEEEEE!!!!!LOVE YOU CATINCA !!!!

    1
    1

  • lilimusat pe 23 Iul 2009, 00:45
    1

    Eu cred ca nu ar trebui sa comentam pro sau contra, atata vreme cat nu am trait cu ei in casa. Nu avem de unde sa stim ce s-a intamplat in sanul familiei lor. Noi am vazut totul doar din perspectiva de privitori necunoscand toate datele problemei.

    0
    0

  • annik pe 22 Iul 2009, 23:05
    !!!

    Pentru toate aceste eve perfecte care au postat, voi, cele nevinovate ce au dreptul sa arunce primele cu piatra, voi ce nu ati avut in viata decat momente ideale in paradisul vostru format din iubire, opriti-va o clipa si impartatisti din utopia voastra acelor femei ce sunt destul de realiste sa nu intretina o relatie de conjunctura, sa isi doreasca sa aiba un copil chiar daca nu au un barbat responsabil alaturi, sa traiasca, sa fie femei .E atat de usor sa ne exprimam ura fata de niste persoane pe care nici macar nu le cunoastem, dar cat de greu ar fi sa le intelegem.....

    0
    1

  • Mihaela pe 22 Iul 2009, 00:26
    Vai ce urat...

    Am citit comentariile...intr-adevar, nu trebuia sa apuna asta in public Insa ma revolt cand vad ca unele persoane habar n-au sa intretina o conversatie, sau mai degraba sa insiruie niste pareri si idei personale, pt ca gradul lor de cultura este scazut si uite asa, se cred pe camp (nu cred ca este nevoie sa numesc persoana respectiva, sunt sigura ca va dati cu totii seama cine este acea inculta persoana)

    0
    0

  • carmen2 pe 21 Iul 2009, 19:21
    !

    cat de usor judecati viata altora.Credeti ca stiti mai bine decat Catinca prin ce a trecut mama lor? Suntem atat de rai,de egoisti.Nu suntem in stare sa intelegem decat daca ni se intampla noua.Dar ma rog.Fiecare are dreptul la opinie

    0
    0

  • carmen pe 21 Iul 2009, 18:52
    catinca o vita incaltata

    ar trebui sa nu te mai cheme roman, cum poti sa vorbesti asa cand te-au cules de pe strazi mai bine fa-ti formalitatile ca numele tau sa fie catinca ordinara, esti o vaca! parca tu nu-ti traiesti viata de catzea in calduri copila ta cu cine ai facut-o? cu vreun maidanez de pe starzi care te-a parasit de ordinara ce esti! cleptomano!D681

    0
    0

  • gelu pe 21 Iul 2009, 16:19
    ??????????????

    PAREREA MEA, E CA FIECARE ARE DREPTUL SA IBESCA? DAR DACA OAMENI DE CULTURA LOR ITELECTUALA, AU PROCEDAT ASA , E UN, SEMN DE INTREBARE?

    0
    0

  • Mona pe 21 Iul 2009, 15:48
    ?

    Din cate stiu eu, au mai existat escapade ale lui Petre Roman (unele de notorietate) - cel putin, asa afirma ziarele. Cred ca greseala a fost sa le accepte pe acelea. Nu cred ca relatia cu un barbat sta in certificatul de casatorie. Daca la asta se rezuma, e grav.

    0
    0

  • Maria pe 21 Iul 2009, 15:25
    Catinca Roman

    Intr-un fel sunt de acord cu Catinca despre felul in care a procedat tatal sau vitreg fata de mama ei.Dar si celalalt aspect ca,daca Petre Roman nu a mai simtit nimic pt.femeia de langa el ,este un drept al lui de asi reface viata.Ele fetele au fost majore,pe picioarele lor,prin urmare el a hotarat ce este mai bine pt.el.Dna Mioara a trebuit sa se resemneze,sa accepte o asemenea situatie(neplacuta pt.ea).dar trebuia sa se gandeasca in timp si la dif.de varsta intre ei.Eu o admir pe Dna Mioara,sa isi faca viata asa cum crede ea sa-i fie mai bine,alaturi de ficele ei.Sa se bucure impreuna cu ele de viata.

    0
    0

  • Almida pe 21 Iul 2009, 13:27
    Are dreptate!

    Eu zic ca a emis niste observatii de bun simt. Are dreptate ca Mioara s-a sacrificat de dragul lui Petre. Si de asemenea, ca Petre se comporta usor adolescentin... (cam tarziu)

    0
    0

  • magda pe 21 Iul 2009, 12:48
    RUSINE

    Rusine Catinca ... nu ai putea sa-ti vezi de treaba ta??? Tu esti in masura sa emiti judecati ??? Este mai mare rusinea sa incepeti sa va vaitati de lipsuri.. chiar credeti ca va crede cineva??? Daca a avut case si situatie materiala extrem de buna inseamna ca a fost extrem de incapabila de a-si administra averea.. si atunci ce se mai vaita?O incapabila ca multi altii care si-au risipit averile si apoi tipa ca sunt altii de vina...

    0
    0

  • marina pe 21 Iul 2009, 10:50
    Opinie neutra

    Deci a emis niste judecati absolut subiective si a scos in evidenta un egoism acerb,atata timp cat fiica naturala s-a abtinut sa se pronunte pro sau contra.In plus Doamna Catinca nu a dat dovada ca stie ce face cu viata ei proprie,daramite cu a altora ! A facut un copil din flori,nu a fost in stare sa inchege o relatie reala si nici sa mentina una de conjunctura,ca sa nu mai vorbim de casnicie in care experienta ei e zero. Sa-ti vezi barna din ochii tai inainte de paiul din ochii altora !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod