Catherine Zeta-Jones, selfie fără machiaj în dormitor: Vedeta e de nerecunoscut

Catherine Zeta-Jones a trecut printr-o transformare fizică frapantă pentru a interpreta rolul din "Cocaine Godmother"


Griselda Blanco a fost personajul central al unui popular documentar realizat de HBO, "Cocaine Cowboys", despre ascensiunea acestei femei care a patronat traficul de droguri în Florida în anii '70. Blanco a fost prezentată ca o femeie dură, fără milă, care îi elimina pe toţi cei care îi stăteau în cale. Se crede că ea a ordonat uciderea a peste 200 de oameni.



Născută în Cartagena de Indias, Columbia, Griselda Blanco a intrat în afacerile cu droguri pe când locuia în Queens, New York. S-a mutat în Miami, unde traficul explodase, şi şi-a creat propria reţea. După ce al doilea ei soţ a murit, a primit porecla "Văduva neagră". A condus atât de bine organizaţia pe care a creat-o, încât a acumulat o avere incredibilă, dar când "concurenţa" a devenit mai puternică şi îi ameninţa poziţia şi chiar viaţa, s-a mutat în California.
A fost deportată în 2012 în Columbia, unde a fost ucisă la scurt timp.

Catherine, care a trecut printr-o transformare fizică impresionantă pentru acest rol, a declarat că nu şi-a propus să stârnească simpatie pentru personajul său sau să-i găsească vreo calitate: "Nu cred că avea vreuna", a spus ea. Dar crede că este "fantastic" modul în care ea a ajuns şefă într-o lume periculoasă a bărbaţilor. "Trebuie să-i dai ce-i al ei", a adăugat actriţa.

Actriţa galeză şi soţul său, Michael Douglas, formeză unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri de la Hollywood.
În decembrie 2016, ei au aniversat 16 ani de căsnicie.
Cuplul a întâmpinat de-a lungul timpului şi momente de cumpănă, în special în 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, notează Mediafax. În 2013, reprezentantul oficial al cuplului a precizat că cei doi au decis să se despartă temporar.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut cu ajutorul lui Danny DeVito la Festivalul de Film de la Deauville în anul 1998 şi s-au căsătorit în anul 2000 în cadrul unei ceremonii luxoase.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod