Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones dezvăluie „camera comorilor“: Are o garderobă plină de haine și pantofi de lux!


În noiembrie anul trecut, Catherine Zeta-Jones a avut o altă ieșire neașteptată pe rețelele de socializare, când a postat pe Instagram o serie de fotografii sexy cu următoarea descriere: „Furioasă pe paparazii care mi-au fotografiat posteriorul, aşa că postez pozele cu posteriorul meu pe care mi le-a făcut soţul meu. Întotdeauna o privelişte mai bună.“  

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones formeză unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri de la Hollywood.

În decembrie, cei doi au aniversat 16 ani de căsnicie. Cuplul a întâmpinat de-a lungul timpului şi momente de cumpănă, în special în 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, notează Mediafax. În 2013, reprezentantul oficial al cuplului a precizat că cei doi au decis să se despartă temporar.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut cu ajutorul lui Danny DeVito la Festivalul de Film de la Deauville în anul 1998 şi s-au căsătorit în anul 2000 în cadrul unei ceremonii luxoase.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod