Catherine Zeta-Jones, bănuită că şi-a făcut operaţii estetice după un selfie incredibil

Catherine Zeta Jones a întinerit dintr-o dată. Mulţi sunt de părere că acesta e rezultatul operaţiilor estetice


Actriţa galeză şi-a sărbătorit în septembrie ziua de naştere împreună cu soţul ei, Michael Douglas, în vârstă de 73 de ani. Totodată, vedeta din "Masca lui Zorro" a marcat 17 ani de căsnicie printr-un mesaj postat pe Instagram în care mărturisea că nu s-a gândit niciodată că viaţa ei poate fi atât de bună ca acum.

Alături de o imagine din ziua căsătoriei sale, Catherine a scris: "Cu 17 ani în urmă i-am spus <<Da>> celui mai bun prieten al meu şi tatălui copilului nostru de doi ani şi jumătate.

M-am gândit că niciodată nu ne va fi mai bine ca în acea zi, dar aşa a fost. Aniversare fericită, Michael, dragule. Cu tine în viaţa mea (...), fiecare zi poate fi o petrecere fantastică de 12 ore la Plaza din New York. Te iubesc. #love #lovestrong", i-a scris vedeta soţului său.

Actriţa galeză şi soţul său, Michael Douglas, formeză unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri de la Hollywood. Însă ei au trecut de-a lungul timpului şi momente de cumpănă, în special în 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, notează Mediafax.
În 2013, reprezentantul oficial al cuplului a precizat că cei doi au decis să se despartă temporar, iar cei doi actori au fost în pragul divorţului. Ulterior, ei s-au împăcat, iar mariajul lor a devenit şi mai puternic.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut cu ajutorul lui Danny DeVito la Festivalul de Film de la Deauville în anul 1998 şi s-au căsătorit în anul 2000 în cadrul unei ceremonii luxoase.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod