Cătălin Măruţă se întoarce! Războiul cu Simona Gherghe continuă. Cine va învinge?

Cătălin Măruţă şi Andra, un cuplu de succes pe cerul starurilor româneşti

Amândoi sunt în prima linie şi se promovează reciproc. Cătălin Măruţă este foarte important pentru PRO TV datorită faptului că emisiunea lui are succes, deşi în cele mai multe după-amieze e depăşită în audienţă de către Simona Gherghe care se află la pupitrul lui Acces Direct, difuzat de Antena 1.
În ediţia în care a prezentat-o pe fata violată pe post, Măruţă a făcut o audienţă de 513.000 de telespectatori pe minut, în timp ce Simona Gherghe a avut 847.000 de telespectatori, conform Pagina de Media.

Chiar şi o forţare editorială care a stârnit multe reacţii negative la adresa lui nu l-a ajutat să treacă de Acces Direct.
Cele două emisiune sunt în concurenţă pentru că sunt difuzate de două posturi rivale la aceeaşi oră, dar ca structură, ele diferă. ”La Măruţă” are o problemă de concepţie pentru că a fost proiectată ca un show relaxant de după-amiază în care se discută, se fac poante şi se cântă. Cătălin Măruţă a fost adus de Adrian Sârbu la Pro TV în octombrie 2007, după plecarea lui Teo.
La început emisiunea s-a numit Happy Hour şi chiar din titlu promova formatul relaxant.
31 August 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MIuta pe 2 Sep 2015, 16:47
    ......

    "de Maria Ionescu".... ...... dupa ce criterii ai catalogat-o pe Simona ca "nu exceleaza in frumusete"..?! Nu stiu cum arati tu, insa Simona clar este o frumoasa. O spun si eu, si f. multi barbati.

    1
    0

  • wagyna pyzdoll pe 31 Aug 2015, 16:48
    bullshit

    Uh, NO, not again!

    1
    0

  • Ras pe 31 Aug 2015, 14:06
    exponenti ai prostiei

    Astia sunt rezultatul unui sistem de educatie esuat! Bucuria prostavanilor din politica si a vanzatorilor de porcarii!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod