Catalin Botezatu, primul cadou de ziua lui: un bomber jacket din matase imprimata cu un tablou de arta

Catalin Botezatu isi aniverseaza azi ziua de nastere, insa, inca de ieri designerul a inceput sa primeasca cadouri.
Primul a venit din partea designerului Andreea Buga, cea care i-a creat un bomber jacket spectaculos, din matase naturala imprimata cu detalii din tablourile pictoritei Alma Redingler.

Piesa vestimentara face parte dintr-o colectie ce include creatii sporty-chic, precum jachete si tricouri masculine, colectie ce este dedicata celor care iubesc arta si frumosul.

“Am primit deja primul cadou de ziua mea, un bomber jacket din matase naturala imprimata cu detalii din tablourile pictoritei Alma Redingler.
Multumesc, Andreea Buga (ARGO), si felicitari pentru ca ti-ai propus sa aduci arta mai aproape de public prin creatiile tale”
, a scris Catalin Botezatu pe Facebook in dreptul fotografiei in care apare purtand delicata piesa vestimentara.

Reactiile fanelor sale nu s-au lasat asteptate. “Superba! Sa o porti cu drag si sanatos!”, „E superb”, „As vrea sa stau numai intre florile alea!” Te iubesc!”, au fost doar cateva din comentariile primite pe reteaua de socializare.

Jacheta primita in dar de Catalin Botezatu face parte din colectia Andreei Buga ce contine atat piese vestimentare sport, masculine, cat si feminine, precum tricouri, bomber jackets, pantaloni de trening, fuste si rochii sport din bumbac, jerse, lana fina, imbinate cu matase delicata imprimata spectaculos cu detalii din tablourile Almei Redingler.

Materialele ofera lejeritate, sunt delicate si permit pielii sa respire.

Andreea Buga aduce astfel pictura in sfera modei, imbinand actualul cu valoarea perpetua a artei.

Creatiile vestimentare sunt disponibile pe www.andreeabuga.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod