Cât mai stă singur Brad Pitt? O nouă femeie frumoasă în viața lui

Presa mondenă a scris în primăvară că Brad Pitt ar avea o relație cu Neri Oxman


În luna aprilie, au apărut speculații potrivit cărora Brad Pitt s-a îndrăgostit de Neri Oxman (42 de ani), arhitectă foarte respectată care predă la prestigiosul MIT (Institutul Tehnologic din Massachusetts), o femeie frumoasă şi foarte inteligentă cu care împărtăşeşte pasiunea pentru design şi arhitectură.

Iniţial, s-a scris că ei sunt doar prieteni şi au un hobby comun. Se ştie că Brad Pitt este pasionat de arhitectură şi a înfiinţat fundaţia Make It Right, prin care sunt construite locuinţe ecologice, la preţuri mici, pentru persoanele care au nevoie de acestea în New Orleans.

Ulterior, Daily Mail a scris că ei se cunosc de şase luni, iar Brad Pitt apare într-o imagine postată pe Instagram, în timp ce vizita, pe 28 noiembrie, laboratorul media al institutului unde ea este profesor de arte şi ştiinţe media.

Brad Pitt şi Neri Oxman s-au cunoscut graţie unui proiect de arhitectură de la MIT. Actorul a fost fotografiat alături de şase femei în timp ce vizita institutul, dar Oxman nu apare în cadru.

People a scris că Pitt s-a pozat cu Oxman, dar imaginea a fost îndepărtată de pe reţeaua de socializare pe care a fost văzută.
O colegă a frumoasei profesoare a descris-o pentru revista citată drept "genială şi minunată".

Neri Oxman a fost căsătorită cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov, care are în palmares două premii Grammy. Foarte discretă în privinţa vieţii personale, ea a refuzat să comenteze despărţirea de Golijov, cu care s-a căsătorit în 2011. Arhitecta a declarat anul trecut pentru W Magazine că nu are copii. Presa nu a reușit, însă, să obțină dovezi că Brad Pitt și Neri Oxman ar fi avut o relație.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod