Cât de nebun era şi ce succes avea Florin Călinescu? Asistenta lui Sârbu povesteşte!

Realizatorul emisiunii ”Chestiunea zilei” avea, în anul 2000, cel mai mare salariu din România, voia să candideze la preşedinţie şi îşi spiona angajaţii la budă
Doina Gradea, cea care a fost alături de Adrian Sârbu vreme de două decenii, scrie pe blogul ”Oare sunt un porc” şi despre vedeta de televiziune Florin Călinescu, un actor care pentru scurtă vreme a devenit cea mai influentă persoană din ţară.

”Una din cele mai mari vedete de televiziune din România, care va rămâne în istoria televiziunii, a fost şi rămâne Florin Călinescu.
Nu o spun eu neapărat, ci datele de audienţă de la vremea respectivă. Întâi cu programul de dimineaţă de la PRO TV unde, zilnic, dădea milionul “cu mânuţele astea două”, apoi la revelioane cu concursuri unde erau câştiguri fabuloase, totul terminându-se cu celebra emisiune “Chestiunea zilei”, momentul apogeului profesional.
Una din cele mai mari vedete de televiziune din România, care va rămâne în istoria televiziunii, a fost şi rămâne Florin CălinescuDoina Gradea
Ce format de emisiune a fost “Chestiunea zilei”? Seară de seară, târziu, de la 22:00, Călinescu aducea în platoul din Teatrul Giuleşti cele mai importante personalităţi din România, dar şi vedete internaţionale care veneau în vizită pe la noi.
4 Septembrie 2015
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AC/DC pe 5 Sep 2015, 00:32
    florin calinescu

    Frumos articolul! Frumos povestit!

    0
    0

  • chris pe 4 Sep 2015, 19:31
    un lab@giu

    facea propuneri indecente femeilor sa le faca el chipurile vedete, un pervers urat si care face spume in coltul gurii. un jeg uman, o infectie purulenta !!!

    0
    1

  • stefan pe 4 Sep 2015, 15:22
    florin

    saracu florin,se vorbeste de el la trecut.... fost-ai lele cand ai fost...

    1
    0

  • Argus pe 4 Sep 2015, 10:44
    cine a fost Doina Gradea?

    O stie cineva pe aceasta doamna de pe vremea cand era asistenta personala a lui Sarbu? Stie cineva cum a devenit ea "om de televiziune"? Daca e cineva care stie aceste lucruri sa le posteze aici ca sa ne dam seama despre ce om vorbim. Iar ea sa ne spuna de ce s-a hotarat sa ne faca acum aceste " dezvaluiri".

    0
    3

  • Lulu pe 4 Sep 2015, 10:34
    Entertainer total

    Am urmarit mult timp emisiunile lui. Omul se pricepea sa faca show, cam in orice domeniu. Nu erau emisiuni pentru oricine. El asa a fost tot timpul bascalios. Erau oameni care apreciau acest tip de emisiune cu ironii fine si mai putin fine si oameni care nu gustau asa ceva. La fel cu "carcotasii", "Andrei Gheorghe" si altii. Imi aduc aminte ca realiza Procesul etapei si-i facea pe invitati si telespectatori sa rada copios, plus ca scotea de la ei anumite lucruri pe care cu greu ar fi reusit altii. Avea intotdeauna nume mari in platou din toate domeniile. La vremea lui a fost cel mai bun, nici acum nu cred ca si-a pierdut foarte mult din fler. Eu il urmaresc cu placere de cate ori am ocazia. Stima maxima, Florine!

    1
    1

  • anca pe 4 Sep 2015, 09:01
    pt popor

    @popor. La Calinescu m-am uitat pret de vreo 2 emisiuni cand am constatat ca principalul subiect este bataia de joc la adresa invitatului. Era mojicie in stare pura - dar pe care romanul de rand o gusta din plin. Cam asta este / era "valoarea" lui Calinescu.

    7
    1

  • Gh.Barbu pe 4 Sep 2015, 08:50
    Comentariu

    Ca de obicei..."Comentarii" la subiect...Calinescu este cazul tipic de om cu mult noroc ce crede ca este foarte talentat (deosebit...).Faptul ca ai mancat mult ... cand erai in scutece nu inseamna ca esti o persoana deosebita...Cum se crede domnia sa...Sa ajungi sa fi nemultumit de faptul ca esti "alaturat" (ca nume) persoanei lui Adrian Paunescu este o dovada clara a ceea ce am sustinut mai sus...Mai repede este dovada de om mic...Sa nu folosesc alti termeni mai putin politicosi...

    6
    1

  • poescu ion pe 4 Sep 2015, 08:44
    popor

    bravo lui ca nu a acceptat sa lucreze la un loc cu slugarnici , Calinescu are totusi niste valor umane !

    4
    6

  • Arici Pogonici pe 4 Sep 2015, 07:00
    Latzcu

    Fuck off... Boooo!

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod