Cât costă o noapte cu Lindsay Lohan: Charlie Sheen i-a dat 250.000 de dolari

Actorul diagnosticat cu HIV susţine că vedeta l-a sărutat pe obraz şi l-a tras în pat. În schimb, el i-a dat 250.000 de dolari ca să-şi plătească datoriile.

Charlie Sheen e un subiect bun pentru presă. După ce a dezvăluit că este infectat cu virusul HIV, actorul în vârstă de 51 de ani s-a remarcat printr-o serie de declaraţii spectaculoase. Aşa a făcut şi marţi dimineaţă, când a fost invitat la postul de radio KIIS 1065, unde a povestit că a avut o noapte deosebită cu Lindsay Lohan.

N-a fost însă vorba de o aventură, ci de o seară ca între prieteni, în care au băut zdravăn şi s-au distrat, iar actriţa a fost foarte drăguţă cu el. "Am invitat-o la mine într-o noapte, să ne uităm la episodul nostru preferat, pentru că e al naibii de bun.

Am îmbătat-o sau ea m-a îmbătat pe mine. M-a tras efectiv în pat, m-a sărutat pe obraz şi mi-a spus <<Noapte bună, prinţule>>", a dezvăluit actorul.

Charlie a mai spus că vedeta a făcut tot felul de nebunii în timpul filmărilor serialului de comedie "Anger Management", în 2013. Odată, el a scris numele actriţei pe un coş de gunoi, pentru că Lindsay a vomitat în el într-o noapte.

Întrebat dacă e adevărat că i-a dat 100.000 de dolari actriţei pentru a o ajuta să-şi plătească taxele, Charlie a răspuns vag: "Nu, cam aşa, în fine, probabil", pentru ca apoi să spună că de fapt i-a dat 250.000 de dolari.
Starul a dezvăluit că primise o ofertă de un sfert de milion de dolari pentru o zi de filmări pe platoul producţiei "Scary Movie 5" şi i-a propus să-i dea ei o parte din bani. "I-am dat jumătate din salariul pentru Scary Movie 5. Ştiam că scena va ieşi mai bine dacă era şi ea motivată", a spus Sheen.

Actorul este bun prieten cu Lindsay Lohan, despre care a declarat că o respectă. "Nu pot decât să o aplaud, pentru că o cunosc personal. Nu simt altceva decât dragoste pentru ea", a spus el.

Declaraţiile lui Charlie Sheen survin după ce el a declarat la un post de televiziune că ştie mai multe vedete de la Hollywood care sunt infectate cu HIV şi suferă în secret.
"Ştiu cine sunt, dar voi duce secretul cu mine în mormânt", a spus starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" în emisiunea "The Kyle & Jackie 'O' Show".

În noiembrie 2015, starul a dezvăluit public că este seropozitiv, într-un interviu acordat unui post de televiziune american, în care a precizat că a fost diagnosticat cu HIV în anul 2011.
Charlie Sheen a spus, de asemenea, că a decis să facă acel anunţ pentru a pune capăt unor tentative de şantaj din partea unora dintre fostele sale iubite, care ar fi obţinut deja peste 10 milioane de dolari de la el în schimbul tăcerii lor.
"Simt că m-am eliberat din această închisoare, astăzi", a declarat starul în emisiunea "Today", prezentată de Matt Lauer.

Actorul a povestit că a aflat că este seropozitiv după mai multe episoade de migrene severe şi nopţi dormite prost, în care transpira abundent. Charlie a fost internat de mai multe ori şi se temea că are o tumoare la creier şi că e pe punctul de a muri.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dan bog pe 28 Mar 2017, 11:43
    mda

    ceea ce demonstreaza, iar, ca fiecare femeie are pretul ei, indiferent cat de vedeta sau prinipiala s-ar crede ea; diferenta dintre ele si prostituatele de pe strada este doar de imagine

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod