Cât costă o noapte cu Lindsay Lohan: Charlie Sheen i-a dat 250.000 de dolari

Charlie Sheen se declară optimist şi crede că se va vindeca de HIV


În iunie anul trecut, Charlie Sheen anunţa că a fost înscris în programul de testare a noului tratament conceput pentru tratarea virusului HIV. În afară de noul medicament, fostul erou din "Doi bărbați și jumătate" și-a schimbat total stilul de viață. "Fac mișcare, țin regim și nu mă mai îmbăt. Pur și simplu m-am trezit într-o zi spunându-mi că merit mai mult", a mărturisit el.

În toamnă, Sheen a declarat că se simte excelent după ce a fost inclus într-un nou studiu condus de FDA, Agenţia americană a Produselor Alimentare şi a Medicamentelor.

Actorul a primit un medicament aflat în faza de testare, PRO 140, produs de compania Cytodyn, şi se declară încrezător în şansele sale de a se vindeca de SIDA.

"Nu are efecte secundare. Niciunul. Iau doar o dată pe săptămână în loc să înghit pastile toxice în fiecare zi. E cel mai aproape de vindecare din tot ce există acum. Poţi să duci o viaţă normală. Poţi să te descurci singur. Celelalte prostii mă ţin în viaţă, dar au efecte secundare nenorocite - migrene, probleme la stomac, afecţiuni ale ficatului", a mărturisit el pentru The Hollywood Reporter.

Viaţa personală a actorului a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală.
De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", notează agenţia Mediafax.

Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori: cu Donna Peele, în perioada 1996-1996, cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002-2006, şi cu actriţa Brooke Mueller, în perioada 2008-2011.

El s-a logodit cu o actriţă porno, Brett Rossi, de Ziua Îndrăgostiţilor din 2014, în timpul unei vacanţe în Hawaii, dar relaţia lor s-a încheiat după câteva luni, în octombrie 2014.

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, în vârstă de 30 de ani, care provine din relaţia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, în vârstă de 11 ani, şi Lola, în vârstă de 10 ani, cu actriţa Denise Richards; gemenii Bob şi Max, în vârstă de şase ani, cu Brooke Mueller.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dan bog pe 28 Mar 2017, 11:43
    mda

    ceea ce demonstreaza, iar, ca fiecare femeie are pretul ei, indiferent cat de vedeta sau prinipiala s-ar crede ea; diferenta dintre ele si prostituatele de pe strada este doar de imagine

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod