Cât au suferit după despărţire? Dani se însoară, Mihaela pleacă în Elveţia!

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au iubit aproximativ şase ani de zile, însă în urmă cu mai multe luni au decis să pună punct relaţiei lor. Despre despărţirea lor nu a aflat nimeni, până în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

La sfârşitul lunii noiembrie, cei de la Getty Images au oferit publicului larg câteva fotografii cu Mihaela Rădulescu alături de Felix Baumgartner, românca fiind prezentată ca posibila iubită a celebrului paraşutis austriac. Imediat după apariţia pozelor, Dani şi Mihaela au recunoscut că s-au despărţit, iar presa din România s-a grăbit să anunţe că diva de la Monaco se iubeşte cu paraşutistul austriac.

Până în prezent, însă, nici Mihaela Rădulescu şi nici Felix Baumgartner nu au recunoscut public că ar forma un cuplu, ba mai mult, austriacul a fost însoţit la un eveniment, la începutul lunii decembrie, de Alexandra Kocsis, fostă Miss Ungaria.

Parcă special pentru a pune punct bârfelor, recent, Mihaela şi-a făcut un tatuaj care, practic, confirmă apropierea dintre ea şi Felix Baumgartner. Diva de la Monaco şi-a scris, pe braţul stâng, mesajul: „Learn to love what you have been taught to fear“ („Învaţă să iubeşti ceea ce ai fost învăţat să-ţi inspire teamă“). Potrivit celor de la ziarul Ring, mesajul este chiar motto-ul lui Felix. Paraşutistul chiar a purtat în trecut un ceas marca Zenith, pe care erau gravate portretul său şi acest mesaj.



În schimb, imediat după despărţirea de Mihaela Rădulescu, Dani Oţil nu a dus-o la fel de bine ca fosta lui iubită.

Taboidele notau, la sfârşitul lunii noiembrie, că Dani nu vorbeşte cu prietenii lui despre despărţirea de Mihaela Rădulescu, ba mai mult, este abătut şi îşi îneacă amarul în sala de fitness.

Paparazzii de la Click chiar l-au surprins pe Dani într-o zi după ce a plecat de la emisiune, împreună cu Răzvan, la studioul lui Bodo. De acolo, fostul iubit al Mihaelei Rădulescu a plecat în mall-ul din Băneasa şi a butonat non-stop telefonul mobil. De acolo, el şi-a luat mâncare la pachet şi a plecat spre vila lui din Corbeanca.

Recent, însă, se pare că zâmbetul i-a revenit pe faţă lui Dani, care şi-a anunţat familia că ar vrea ca la anul să se căsătorească.
Cea mai fericită de această veste este mama vedetei de la Antena 1, care nu a fost deloc de acord cu relaţia dintre Dani şi Mihaela Rădulescu. Singura problemă ar fi însă că Dani nu are încă o iubită oficială.

Jurnaliştii de la Libertatea notează că apropiaţii lui Dani Oţil afirmă că acesta ar vedea în Miruna, colega lui de emisiune, o posibilă nevastă. Despre cei doi chiar s-a scris, în acest an, că ar forma un cuplu, însă amândoi au negat acest lucru.



Dacă Dani se gândeşte la nuntă, Mihaela Rădulescu ar putea să se mute din Monaco în Elveţia. Cei de la WOWbiz afirmă că Felix Baumgartner s-a mutat, în anul 2012, din Austria în Elveţia, deoarece impozitele şi taxele sunt mai mici în această ţară.

În Elveţia, paraşutistul a locuit, pentru o vreme, alături de fosta lui logodnică, Nicole Oetl, iar acum o poate găzdui pe Mihaela Rădulescu.

11 Decembrie 2014
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIA pe 12 Dec 2014, 21:17
    MIHAELA RADULESCU

    ....UN PARASUTIST....SI-O PARAPANTA!

    2
    2

  • ariana pe 12 Dec 2014, 09:24
    Mihaela Radulescu

    cineva scria asa...si curvele imbatranesc,raman singure la batranete!

    5
    2

  • Razvan & Dani pe 12 Dec 2014, 09:06
    Parasuta

    Merge si parasuta asta unde gaseste ceva de s.upt este ca UDMR-ul in politica.

    4
    2

  • maria pe 12 Dec 2014, 03:19
    Mihaela Radulescu

    La varsta ei sa alerge asa dupa un barbat ,trece dintr-un barbat in altul ,ce respect o sa aiba copilul pentru ea ..E o iapa in calduri dar si iepele sunt pe varste

    6
    3

  • Gabriel Ontil pe 11 Dec 2014, 22:23
    Mihaela Radulescu

    O parasuta si un parasutist

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod