Castiguri din cripta

Celebritatile sunt in top mereu. Unele dinte ele chiar si dupamoarte, atat in topurile muzicale cat si in cele ale celor mai bogatevedete. Averea li se rotunjeste considerabil, iar numele inca este pebuzele multor fani.

Revista "Forbes" a facut investigatiile de rigoare si a alcatuit topulcelor mai bogate celebritati. Bogate da, dar nu oricum, ci dupa moarte.

Topul este condus detasat de catre Elvis Presley, supranumit si "regelemormintelor". Chiar daca au trecut 25 de ani de la moartea sa, muzicalui Elvis este inca ceruta de fani din intreaga lume.
Asa s-a facut caaverea i-a crecut la 37 milioande de dolari.

In top se mai gasesc nume precum John Lennon (20 mil $), George Harrison(17 mil. $), Bob Marley (10 mil $), Jimi Hendrix (8 mil. $), Tupac Shakur(7 mil. $) si Marilyn Monroe (7 mil. $).

Despre Tupac Shakur, rapper-ul care a fost impuscat acum 6 ani in LasVegas, se spune ca isi face muzica chiar si din mormant. Anul trecuta vandut 2,7 milioane de albume si a castigat aproape 7 milioanede dolari. De fapt Shakur, care a lansat mai mult de 200 de melodiiinregistrate, dar nu erau scoase pe piata, atunci cand a fost ucis,este singurul care a vandut mai multe albume dupa moartea sa decat intimpul vietii.

Se pare ca anul acesta a fost unul bun pentru celebritatile decedate- veniturile din top sunt de minim 5 milioade de dolari si maxim 15milioane de dolari, fata de anul trecut cand suma minimma a fost de 3milioane de dolari iar cea maxima de 11 milioane de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod